За кежење ништо немаме, ако имаш ти, повели.Ајде доста со расправиите кој колку, како, што. Ако имате нешто паметно од искуство да кежеше ОК, ако не не вреди да се расправате, посебно преку жица и на вакви теми.
Т.За кежење ништо немаме, ако имаш ти, повели.
Ги немам парите во новчаник ама еве ти доказДа не биде ветер во магла муабетов твој, сега направи слика со 1000$ во рака и еден мобилен на кој ќе се гледа денешна дата и наш оператор (неважно кој). Имаш 5мин.
Еве одма кинеме жица, прекинуваме секаква дискусија само ти да не се нервирашАјде доста со расправиите кој колку, како, што. Ако имате нешто паметно од искуство да кежеТе ОК, ако не не вреди да се расправате, посебно преку жица и на вакви теми.
Па нели 1000 и нешто беа? или ова во минус 200Ги немам парите во новчаник ама еве ти доказ
Сум извадил 232 затоа е - .Па нели 1000 и нешто беа? или ова во минус 200
Ааааа видиш да ти учениот беше рече од 232 си извадил 232 или?Сум извадил 232 затоа е - .
Ајде има време ќе научиш
Зошто си глуп бе дете .Ааааа видиш да ти учениот беше рече од 232 си извадил 232 или?
Па не знам хммм ти нели беше учениот просветли ме јас со 1000$ никогаш не сум работел многу пари се и припази малце на тоа речникот ... глуп на татко ти или евентуално мајка ти. Ако ти беше толку паметен ке сФатеше дека пола форум те дупи у ребраЗошто си глуп бе дете .
Ако направам овој месец 167 ќе извадам 167.
Нејасно нешто ?
A јас па колку се замарам.Па не знам хммм ти нели беше учениот просветли ме јас со 1000$ никогаш не сум работел многу пари се и припази малце на тоа речникот ... глуп на татко ти или евентуално мајка ти. Ако ти беше толку паметен ке сФатеше дека пола форум те дупи у ребра
Очигледно се замараш кога се напна да ми објаснуваш што е минус плус одлив или прилив.A јас па колку се замарам.
Па да ти објаснам да си знаешОчигледно се замараш кога се напна да ми објаснуваш што е минус плус одлив или прилив.