На што се палат тинејџерите? Цеца, Лукас, Џогани, Миле и компанија

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Лесно е бе. Лесно е да слушаш такви работи. Лесно му е на ушето, лесно му е на мозокот не ти треба нешо труд да ги сватиш текстовите нити па да уживаш. Едноставна работа, а нели сите тежнееме животот да ни е едноставен.
Ок, не сите. Баш ми се слатки тоа шушубејките коа сфанам дека и дома го слушаат ова. И досадни.

Питање вкус е, а за вкус не се расправа?

Ја се расправам. :icon_mrgr:

Лесно е бе. Лесно е да слушаш такви работи. Лесно му е на ушето, лесно му е на мозокот не ти треба нешо труд да ги сватиш текстовите нити па да уживаш. Едноставна работа, а нели сите тежнееме животот да ни е едноставен.
Ок, не сите. Баш ми се слатки тоа шушубејките коа сфанам дека и дома го слушаат ова. И досадни.

Питање вкус е, а за вкус не се расправа?

Ја се расправам. :icon_mrgr:

Се расправа бе како не се расправа :D То го вели некој шо ја практикува поглупата страна, и ко че се најди во тесно (секако по мое бе) Инаку тој е во право да речи-кој кур си ти па тебе да ти објаснувам, ој е.и си мајката таму и слушај тоа наркоманските музики, остајме да си терам животов убав.

Се расправа бе како не се расправа :D То го вели некој шо ја практикува поглупата страна, и ко че се најди во тесно (секако по мое бе) Инаку тој е во право да речи-кој кур си ти па тебе да ти објаснувам, ој е.и си мајката таму и слушај тоа наркоманските музики, остајме да си терам животов убав.
Ам, и во право си е. Животот си му е убав. Можда глуп, али убав(kategoricno). :D

Ам, и во право си е. Животот си му е убав. Можда глуп, али убав(kategoricno). :D
Kрај краева една од работите по која трчаме сите е сТрејчата. Ако то е стрејчен со турбофолкот, нема никаква основа да му се меша и замерува. А то шо си дебатираме на форумов е друга работа, не е мешање нели, дискусија е онака, да размениме по некое мислење шо и како. :icon_lol:

Kрај краева една од работите по која трчаме сите е сТрејчата. Ако то е стрејчен со турбофолкот, нема никаква основа да му се меша и замерува. А то шо си дебатираме на форумов е друга работа, не е мешање нели, дискусија е онака, да размениме по некое мислење шо и како. :icon_lol:

Тоа ми е зборот.

Не сме ко Скај злобни, да ги осудуваме.

:X3:

Јас не обожавам балканска музика, ама другите обожаваат. Зошто? Затоа што на повеќето му е полесно да ги разберат текстовите поради сличноста на јазиците, па и да ја осетат музиката до негде. Кај нас има такви што слушаат исклучиво турбо фолк, ама тие се малку, мнозинството сака балканска музика, значи тие не слушаат само Цеца, Аца Лукас и компанија, туку и Бјело Дугме, Рибља Чорба и останати бендови. Се надевам дека добро објаснив, едноставно луѓето сакаат балканско и нема ние што да му се мешаме.

хахаха кој ти гледа дали е турбо фолк или поп/hip hop ... xD

Све забегано по секс(уални мотиви x) ), алхохол и остали пороци !

И да се дере како гавран на микорфон , додека има СИНТИСАЈЗЕРЧЕ
( во случајов за турбофолкериве од соседството :) )
во позадина и некоја стегната “Цмрдла“:icon_mrgr: да се тресе - ќе се полнат дискотеки xD

Па интресни ми се оние кога ќе земе па ја снима како игра :ROFLMAO: :facepalm:
(шо бе ќе си го :drk: дома xD ?!?) ДЕТСКА РАДОСТ !

Има и исклучоци ;) ама поштените не можат глава да кренат :oops:
a за родителите во денешно време :
630569ea2972871f0a0dd9c1802a186b55dd4f6f40e6a1fafa04a56f7b6b0ef3.jpg

Вечната дилема, па нормално дека ќе се палат на турбо фолк уште од мали здоени со таа музика.
Во помалите места, локалните телевизии само тоа пуштаат, во Скопје кога се возат со ЈСП, само тоа пуштаат, сакаш-неќеш газот ти е откриен.
Да пуштаат џез, рок, електронска ќе ја видете разликата.

A демек Ријана, Питбул, Кејти Пери и останато поп срање што штанца песни секоја недела е подобро и поквалитетно? Ако мене ме прашуваш подобро нека слушаат турбо фолк.

кога че се јават ендрју и турви да серат за вкусови како да они се музички образовани и имаат најистенчен вкус:facepalm:

jao turvi, endzru, mene vaka :icon_lol:

кога че се јават ендрју и турви да серат за вкусови како да они се музички образовани и имаат најистенчен вкус:facepalm:
Абе се се думам под тој дупли акаунт кој толку ме мрази :icon_lol: Се се думам кој беше ориџиналниот, a вака тро е кукавички нели, анонимус ау, скриен идентитет.
Како и да е, небитно, за да толку се думам, лажев.

Последно уредено:
Џенифер Лопез - што да ти кажам, песната пее за љубов, а спотот за љубов на едно момче од 20 години и една затегната баба од 50 години.

Богохулие...
До сега кај мене имаше кредит за модератор, сега си паднат на скалилото, влезен си у дебела негатива

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom