Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што го бараш го има на страни како Odesk.
Фала на совет, ќе побарам посериозно чим завршам со праксиве зашто на 2 истовремено одам 15 саат дневно ми е тоа.
Кога барав пред некој месец ама не барав којзнае колку многу ситем админ немаше ништо, а за ЦМС имаше само програми да бараат бар тоа што го сретнав.

За да научам треба некој да ми покаже...[DOUBLEPOST=1407955150][/DOUBLEPOST]И работам на microworkers, така да не се баш 4 денари :D
Неточно, ако сакаш да научиш треба да седнеш и да читаш. И нас никој не седна да ни објаснува трчавме по интернет и баравме начини, ама под начини не мислам на кликање за огласи. Гледаш некој учел СЕО, некој програмирање, некој мрежи ама сме се труделе и сме губеле премногу време за да научиме.
И јас би сакал некој да ме седне и да ми објасни у 24 саати како се прават некој работи пример врвно СЕО, или ПБН и да си терам натака ама ете нема таква можност.

У принцип ништо. Ти веќе си изгубил BAP поени кога ти стигнала, така да останува на твоја воља дали ќе кликнеш recycle и ќе ја пуштиш одново во оптек, или ќе остаиш да истече и да се рециклира автоматски после 18 саата.

Бтв, рекорд до сеа:
Прегледај го приврзокот 99751
И мене ми даде 0.12 денес. Имав 5200-300 БАП ама сега ми отидоа негде 1000 :D

Znaci sea koi se najdobrite strani? Daj oddelete top 3 :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Сакам да вложам на некој сигурен,проверен сајт,ако има некој кој вложил но не на птцирцле,пишете тука или ПП.

Ako e nekoj zainteresiran za mala zarabotka bez investicija bi vi go preporacal http://adf.ly/?id=6609688 :) Ako moze da se registrirate na toj link kako moi referali bi vi bil mnogu blagodaren. inace na 10 000 klikovi se zarabotuva 5 dolari. Se pravat shrinks odnosno kratki reklami i so niv se zarabotuva.Ja posto sum na edno dete referal dobivam 0.0050$ od klik t.e site referali dobivaat malku poveke od tie sto gi povikale. Parite mozete da gi prefrlate na PayPal. Ja do sega nemam nisto prefrleno radi sto sum pocetnik a eden drugar moj zarabotuva po 20$ mesecno t.e za 3 meseci uspeal da dostigne 20$ mesecno da zarabotuva. Toj ima prefrlano pari na PayPal.

За да научам треба некој да ми покаже...
За да научиш прво треба да се запрашаш што сакаш да научиш. Кога ќе имаш јасен став за тоа, после е лесно. Како што сум можел јас да научам, веројатно можеш и ти, само треба да имаш желба и амбиции, да ја имаш јасно зацртано твојата цел. И да, треба и малку да ти фаќа кликерот за некои работи.

Не. Купив 0.05$ тоа да ми ги дава рециклираните ad-ови и со 1$ се рекламирав и ми даде 3100 БАП
Не знам што рециклираат луѓево најмногу, ама претпоставувам дека ќе добиваш купишта реклами од 0.001 и 0.0005. Наместо да ги чуваш тие, да речеме 50 BAP и да кликнеш 1 реклама од 0.025$ ти ќе кликнеш можда 30-40 реклами за да ги добиеш тие пари. Не дека е гарантирано дека и без тој апгрејд нема да ти стигнат во ситнурија. Само шпекулирам, јас така го сфаќам тоа од 0.05, оттаму и така ефтин. Зборот ми е, види, испитај, па кажи ни да не се заебуваме и ние :icon_lol:.

Не знам што рециклираат луѓево најмногу, ама претпоставувам дека ќе добиваш купишта реклами од 0.001 и 0.0005. Наместо да ги чуваш тие, да речеме 50 BAP и да кликнеш 1 реклама од 0.025$ ти ќе кликнеш можда 30-40 реклами за да ги добиеш тие пари. Не дека е гарантирано дека и без тој апгрејд нема да ти стигнат во ситнурија. Само шпекулирам, јас така го сфаќам тоа од 0.05, оттаму и така ефтин. Зборот ми е, види, испитај, па кажи ни да не се заебуваме и ние :icon_lol:.
Стигаат купишта 0.001 и 0.0005 ама стигнаа и 2 по 0.01, не знам дали виде на сликата.[DOUBLEPOST=1408096942][/DOUBLEPOST]Има некој примено исплата од PTCircle деновиве?

Последно уредено:
Од Probux и Zapbux си примал пари до сега, а со Fusebux до каде е работата? Зашто гледам дека и него топло го препорачуваш.

На него немам ни денар вложено, не ни планирам да вложувам таму.. да не ми дојдат па ногу пари :) ... шала секако.. сакав да оставам на еден сајт да видам како ќе ми оди работата кога би почнал од 0.. да видам колку брз ќе биде напредокот.. и ... бавен е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom