Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
абе уште не сфаќате не се клика, тебе ти е работа само да генерираш сообраќај, еве сега на кајгана повеќе иам загубено 30мин по времето на објава имам згол. за 2$ претпоставувам од вас , на пример на реддит форумот кога го објавив (200 луѓе)100 доларчиња протекоа одма :D, се зависи кај ќе објавиш, на наши форуми објавување не би рекол дека се исплаќа малку народ има.

А добро, колку имаш извадено на сметка до сега ?[DOUBLEPOST=1407324237][/DOUBLEPOST]Едит. Знам дека немаш, од првите 10 страни вклучувајќи 2 форуми што ги отворив на гугл во врска со оваа твојава, немаше ни една да пише дека е легитимна, сегде дека е скам.[DOUBLEPOST=1407324361][/DOUBLEPOST]Стварно не ве разбирам како се регистрирате на некоја страна пред да проверите што викаат за истата.. Ако ништо друго барем време губите за џабе... И уште полошо, барем 10 од форумов ќе примамиш да се регистрираат....

Последно уредено:
А добро, колку имаш извадено на сметка до сега ?[DOUBLEPOST=1407324237][/DOUBLEPOST]Едит. Знам дека немаш, од првите 10 страни вклучувајќи 2 форуми што ги отворив на гугл во врска со оваа твојава, немаше ни една да пише дека е легитимна, сегде дека е скам.[DOUBLEPOST=1407324361][/DOUBLEPOST]Стварно не ве разбирам како се регистрирате на некоја страна пред да проверите што викаат за истата.. Ако ништо друго барем време губите за џабе... И уште полошо, барем 10 од форумов ќе примамиш да се регистрираат....
пишав во првиот пост читај со ред :facepalm: , што сакаш сега да те молам и да те убедувам?
за страницава дознав преку мој другар кои тогаш подигаше...твое е да истражиш

а зошто би ставил мој реферален линк ако е scam што би добил јас? затоа ви ставив мој линк за да се нафаќате како риби на мрежа :D, пробај не губиш ништо направи минимум 30$ па увери се сам, пак ќе кажам јас ви препорачувам ваше е да одлучите
Прочитав низ Гугљ затоа, и пишуваат демек fake било и не исплаќале.

Ако клика некој на ZapBux, може ли да ми каже за што служат coins?[DOUBLEPOST=1407328293][/DOUBLEPOST]http://wad.ojooo.com/register.php?ref=alexgf
Кликам на ojooo, вадам по околу 0.15$ на ден.
Кој сака нека се регистрира преку мојот линк :)

Ви ја препорачувам visitors to cash на која со секој отворен линк добираш по 0.5$ и со секоја зачлена по 2$ од рефералн. линк, имам извадено на 2 пати по 60$ парите се вадат преку western со nlb master за подетална информација прашајте ме слободно еве ви линк (од мене) http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=174134
не е фејк исплаќаат барем овие 2 пати редовно а и заработуваат доста од рекламите.
Ova e 100% fejk ušte odamna probav,45$ napraiv i isplata na kuku.

пишав во првиот пост читај со ред :facepalm: , што сакаш сега да те молам и да те убедувам?
за страницава дознав преку мој другар кои тогаш подигаше...твое е да истражиш

Секоја чест за другар ти бидејќи е единствен на кој му "исплатиле" :pos:

а зошто би ставил мој реферален линк ако е scam што би добил јас? затоа ви ставив мој линк за да се нафаќате како риби на мрежа :D, пробај не губиш ништо направи минимум 30$ па увери се сам, пак ќе кажам јас ви препорачувам ваше е да одлучите

Еднаш пробав, собрав кликови од реферали, и на крај ми даде Survey, кој не бил поддржан во Македонија па си останав со к****т у раце :) Пробај не губиш ништо, можеби тебе ќе те исплатат, секако не вложуваш.

Епа драги форумџии, во продолжение споделувам со вас ДЕЛ од исплатите што ги имам направено јас од ПТЦ страниве...

Значи нема да убедувам, да се лажеме... „ќе заработете десетина долари преку ноќ..бла..бла“ ...
не ве принудувам никој од вас да се регистрира од мој линк или нешто слично... само сакам да споделам со вас и малце да ви дадам мотив и кураж за да бидете поупорни во овој таканаречен ПТЦ свет, но и да внимавате и да знаете како да ги одбегнувате стотиците-илјадници SCAM сајтови во овој свет.

Сакам само искрено и отворено да ви кажам и да ви предочам за колку време колку пари имам направено, и уште колку евентуално би направил, само да ни поживеат уште некој месец-година страниве :)

Регистриран:
2013/11/20 at 16:48 You successfully registered at ProBux.
2014/01/30 08:27 You successfully registered at zapBux.

Инвестирано од џеб по некои си 80-90$ за Голден членства:
2014/04/19 at 19:32 You have bought a Golden Membership. You paid: $72.00.
2014/04/23 19:49 You have bought a zapGolden membership. You paid: $70.00.

Поминаа некој си месец ипол до два (откако ги купив Голден членствата) додека собрав на двата сајта по околу 1000РР, и од тогаш почнав со исплатите... во продолжение имате неколку исплати од Probux && Zapbux.

9n2Z0uq.png

xHrHScf.png

AWUSKaT.png

hfhiPwm.png

vAuFoU2.png

gaIGOHv.png

6RsMViC.png

3XpYbcn.png

WDjl4eQ.jpg

И самите можете да видите според датумите дека не се работи за пари заработени преку ноќ или недела.. или месец... туку ова ви е "long-term investment" :)
Прво сееш - па потоа жнееш :D

04gXszo.png

И еве ми го моменталниот баланс на Нетелер.. ова е се заработено од PTC страните.. и нека рече после некој дека не се вадело пари од кликање реклами на интернет.. :)
---------------------------------
Едит: Прочитав коментар од некој дека Probux не исплаќа МОМЕНТАЛНО... да.. точно е ова, се соочуваат со проблеми поради преголемиот обем на корисници, исплати/уплати, платежните процесори поставуваат нови лимити и слично... но ти што го коментираше ова ако си малце постар на сајтот ќе ти текне дека и лани имаа два овака посериозни проблеми и дека ги решија.. не е ништо „ново“ или нешто „опасно“ :)

еве ти една исплата баш во ова „време на неисплаќање од Пробукс“
70Bfr5v.png

--------------------------------
Исплатено: 550$+
Probux : 250$+
Zapbux :320$+

Со скептици, песимисти и празноверни глави нема потреба што да се објаснувам и да се докажуваме дали има или нема леб во ова... а за сите други сум ви тука, колку можам ќе помагам.

Еве ви ги моите 2-3 линка во продолжение, кој сеуште се нема регистрирано или сака одново да почне - нека се регистрира од нив, и со тоа што сте ми помогнале да заработувам по некој цент од Вас - ќе ви помагам и јас си совети, идеи, тактики и се друго што е потребно.

Probux -> http://www.probux.com/?rh=647A6F6C6562616E6F76
Zapbux -> http://www.zapbux.com/index.php?r=DonExo
Fusebux -> http://www.fusebux.com/index.php?r=DonExo

Последно уредено:
Епа драги форумџии, во продолжение споделувам со вас ДЕЛ од исплатите што ги имам направено јас од ПТЦ страниве...

Значи нема да убедувам, да се лажеме... „ќе заработете десетина долари преку ноќ..бла..бла“ ...
не ве принудувам никој од вас да се регистрира од мој линк или нешто слично... само сакам да споделам со вас и малце да ви дадам мотив и кураж за да бидете поупорни во овој таканаречен ПТЦ свет, но и да внимавате и да знаете како да ги одбегнувате стотиците-илјадници SCAM сајтови во овој свет.

Сакам само искрено и отворено да ви кажам и да ви предочам за колку време колку пари имам направено, и уште колку евентуално би направил, само да ни поживеат уште некој месец-година страниве :)

Регистриран:
2013/11/20 at 16:48 You successfully registered at ProBux.
2014/01/30 08:27 You successfully registered at zapBux.

Инвестирано од џеб по некои си 80-90$ за Голден членства:
2014/04/19 at 19:32 You have bought a Golden Membership. You paid: $72.00.
2014/04/23 19:49 You have bought a zapGolden membership. You paid: $70.00.

Поминаа некој си месец ипол до два (откако ги купив Голден членствата) додека собрав на двата сајта по околу 1000РР, и од тогаш почнав со исплатите... во продолжение имате неколку исплати од Probux && Zapbux.

9n2Z0uq.png

xHrHScf.png

AWUSKaT.png

hfhiPwm.png

vAuFoU2.png

gaIGOHv.png

6RsMViC.png

3XpYbcn.png

WDjl4eQ.jpg

И самите можете да видите според датумите дека не се работи за пари заработени преку ноќ или недела.. или месец... туку ова ви е "long-term investment" :)
Прво сееш - па потоа жнееш :D

04gXszo.png

И еве ми го моменталниот баланс на Нетелер.. ова е се заработено од PTC страните.. и нека рече после некој дека не се вадело пари од кликање реклами на интернет.. :)
---------------------------------
Едит: Прочитав коментар од некој дека Probux не исплаќа МОМЕНТАЛНО... да.. точно е ова, се соочуваат со проблеми поради преголемиот обем на корисници, исплати/уплати, платежните процесори поставуваат нови лимити и слично... но ти што го коментираше ова ако си малце постар на сајтот ќе ти текне дека и лани имаа два овака посериозни проблеми и дека ги решија.. не е ништо „ново“ или нешто „опасно“ :)

еве ти една исплата баш во ова „време на неисплаќање од Пробукс“
70Bfr5v.png

--------------------------------
Исплатено: 550$+
Probux : 250$+
Zapbux :320$+

Со скептици, песимисти и празноверни глави нема потреба што да се објаснувам и да се докажуваме дали има или нема леб во ова... а за сите други сум ви тука, колку можам ќе помагам.

Еве ви ги моите 2-3 линка во продолжение, кој сеуште се нема регистрирано или сака одново да почне - нека се регистрира од нив, и со тоа што сте ми помогнале да заработувам по некој цент од Вас - ќе ви помагам и јас си совети, идеи, тактики и се друго што е потребно.

Probux -> http://www.probux.com/?rh=647A6F6C6562616E6F76
Zapbux -> http://www.zapbux.com/index.php?r=DonExo
Fusebux -> http://www.fusebux.com/index.php?r=DonExo
Како имаш ќар од рентаните реферали жити се? Јас во минус отидов од нив

5 ta isplata od ptcircle,so deuterium accaunt,isplata od 50$.Ovaa e od 5 ti,ama bev na odmor pa sega ja postavuvamUntitled.jpg
Za sekoj shto saka da proba so ptcircle linkot e ovde -
http://www.ptcircle.com/?ref=sasho38
Inaku pobarav isplata na 24 juli a isplati na 5 avgust.Denes pobarav ushte edna,se nadevam ovaa ke bidi instant.

Како имаш ќар од рентаните реферали жити се? Јас во минус отидов од нив

Све зависи од тоа како ги одржуваш рефералите.. која стратегија ја применуваш... јас како Голден имам 1.1АВГ моментално што е ПРЕдобро...
Дневно ми прават околу 11$.. од кој чисти ми остануваат околу 5-6$ на крајот од сметките.. :D

Ај вака да ве прашам сите нов сум со пробакс и ако има некој а има што знае многу поише од мене го користам 5-6 дена ацц и уште неможам да се снајдам со ништо освен да стискам на рекламите. Слушам, гледам и тако даље некој вика скам некој се буни не е скам и така натаму еден вика се прават 10 долари друг вика како не ај ако сака некој да ми пообјасни во поише чекори што како се содржи тоа како се вадат пари за понатака како идат со реферали што значат тие реферали даваат ли поише заработуватка и така натака .....
Фала однапред !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom