sankerce
прогресиФ
Vi se cudam, i se uste naj aktuelen nacin na zarabotka vi e so klikanje.
Е ај ти просветли не и кажи ни како може да заработиме (нешто екстра кеш) без да кликаме?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vi se cudam, i se uste naj aktuelen nacin na zarabotka vi e so klikanje.
Па ајде кажи нешто ново да сменимеVi se cudam, i se uste naj aktuelen nacin na zarabotka vi e so klikanje.
Е ај ти просветли не и кажи ни како може да заработиме (нешто екстра кеш) без да кликаме?![]()
www.odesk.comПа ајде кажи нешто ново да смениме![]()
Без разлика колку знаење имаш, на тие страници треба да имаш и многу среќа да те приметат. Исклучок е последната.www.odesk.com
www.elance.com
www.freelancer.com
www.fiverr.com
www.microworkers.com
mnogu podobri opcii od klikanjeto, i ne se referal linkovi jer ne se zarabotuva od niv se zarabotuva od znaenje
Го знам ова по мене. Во 2012 за 6-7 месеци имав скоро 3к долари на фивер. После ме скина конкуренцијата.повеќе среќа треба да имаш со партиска книшка да се вработиш во мкд него ли тука да најдеш работа. Да треба малку повеќе да се ангажираш за да најдеш работа не е само седни и кликај реклами, ама се тој труд секогаш се исплати.
Не се надевај дека ќе имаш заработка од рентаните. Рентав 5 и отидов зијан 0.15$[DOUBLEPOST=1407854863][/DOUBLEPOST]Да прашам нешто во врска со пробаксот купив реферали 3 и пошто ауто ми клика зашто ми клика едниот денес другиот утре зашто не кликаат сите три у ист ден ???
Некое време сум на microworkers и е океј страна. Треба малку да се навикнеш и да средиш акаунти по разни сајтови ама ок.www.odesk.com
www.elance.com
www.freelancer.com
www.fiverr.com
www.microworkers.com
mnogu podobri opcii od klikanjeto, i ne se referal linkovi jer ne se zarabotuva od niv se zarabotuva od znaenje
аиии како бе така значи што поише ќе рентам толку поише зијан ќе бидам ако сваќам добро пошто со три еве некако ич не иде дава на ден по одприлика 0.08 до 0.10[DOUBLEPOST=1407855507][/DOUBLEPOST]А кажи ми што е со директ реферал ?Не се надевај дека ќе имаш заработка од рентаните. Рентав 5 и отидов зијан 0.15$.
Moznosti ima mnogu, kazi za sto si sposoben i ke ti kazam nesto novo, oti vaka ... Primer , igri igranje, pisuvanje po forumi , pisuvanje postovi na strani prevodi , za sto si sposoben ? samo taka mozam da pomognam i kazam , oti se ostanato e sirok poim. I fakt e deka pari brzi bez trud nema. Ali so soodveten trud , da ima pari preku internet, ali ne od klikanje.Па ајде кажи нешто ново да смениме![]()
Директните реферали ти се бесплатни, тоа се тие луѓе што се регистрирале преку твој линк и ќе добиваш од нив по 0.0005 за fixed ad клик. Ама не можеш да одиш во минус од директните.аиии како бе така значи што поише ќе рентам толку поише зијан ќе бидам ако сваќам добро пошто со три еве некако ич не иде дава на ден по одприлика 0.08 до 0.10[DOUBLEPOST=1407855507][/DOUBLEPOST]А кажи ми што е со директ реферал ?
ако нудиш некоја работа еве ја сум заинтересиран ...Moznosti ima mnogu, kazi za sto si sposoben i ke ti kazam nesto novo, oti vaka ... Primer , igri igranje, pisuvanje po forumi , pisuvanje postovi na strani prevodi , za sto si sposoben ? samo taka mozam da pomognam i kazam , oti se ostanato e sirok poim. I fakt e deka pari brzi bez trud nema. Ali so soodveten trud , da ima pari preku internet, ali ne od klikanje.
Па од наведеново искрено само игри играње. Во другово баш и да не ме бидува...Moznosti ima mnogu, kazi za sto si sposoben i ke ti kazam nesto novo, oti vaka ... Primer , igri igranje, pisuvanje po forumi , pisuvanje postovi na strani prevodi , za sto si sposoben ? samo taka mozam da pomognam i kazam , oti se ostanato e sirok poim. I fakt e deka pari brzi bez trud nema. Ali so soodveten trud , da ima pari preku internet, ali ne od klikanje.
тоа значи имаш 3 дирекнти по 0.0005 за 20 клика 3 по 20 клика се 60 по 0.0005 се 0.03 и фактички зимаш дневоно по 0.03 од рефералите занчи што поише имаш толку поише дава интересноДиректните реферали ти се бесплатни, тоа се тие луѓе што се регистрирале преку твој линк и ќе добиваш од нив по 0.0005 за fixed ad клик. Ама не можеш да одиш во минус од директните.
Имаш само 4 fixed ads дневно (оние портокаловите)тоа значи имаш 3 дирекнти по 0.0005 за 20 клика 3 по 20 клика се 60 по 0.0005 се 0.03 и фактички зимаш дневоно по 0.03 од рефералите занчи што поише имаш толку поише дава интересно