Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Е ај ти просветли не и кажи ни како може да заработиме (нешто екстра кеш) без да кликаме? :)

Па ајде кажи нешто ново да смениме :)
www.odesk.com

www.elance.com

www.freelancer.com

www.fiverr.com

www.microworkers.com

mnogu podobri opcii od klikanjeto, i ne se referal linkovi jer ne se zarabotuva od niv se zarabotuva od znaenje

повеќе среќа треба да имаш со партиска книшка да се вработиш во мкд него ли тука да најдеш работа. Да треба малку повеќе да се ангажираш за да најдеш работа не е само седни и кликај реклами, ама се тој труд секогаш се исплати.

Да прашам нешто во врска со пробаксот купив реферали 3 и пошто ауто ми клика зашто ми клика едниот денес другиот утре зашто не кликаат сите три у ист ден ???

повеќе среќа треба да имаш со партиска книшка да се вработиш во мкд него ли тука да најдеш работа. Да треба малку повеќе да се ангажираш за да најдеш работа не е само седни и кликај реклами, ама се тој труд секогаш се исплати.
Го знам ова по мене. Во 2012 за 6-7 месеци имав скоро 3к долари на фивер. После ме скина конкуренцијата.
Пробав со уште 5-6 акаунти, со оптимизирани гигови, видеа, добар дескрипшон и сл. и ништо ниту една нарачка.

Имам пробано и да елансен, одекс и фрилансер, исто ниту денар од таму.

Порано беше полесно, сега конкуренцијата е многу голема. Среќата мислам дека е пресудна.

Да прашам нешто во врска со пробаксот купив реферали 3 и пошто ауто ми клика зашто ми клика едниот денес другиот утре зашто не кликаат сите три у ист ден ???
Не се надевај дека ќе имаш заработка од рентаните. Рентав 5 и отидов зијан 0.15$[DOUBLEPOST=1407854863][/DOUBLEPOST]
www.odesk.com

www.elance.com

www.freelancer.com

www.fiverr.com

www.microworkers.com

mnogu podobri opcii od klikanjeto, i ne se referal linkovi jer ne se zarabotuva od niv se zarabotuva od znaenje
Некое време сум на microworkers и е океј страна. Треба малку да се навикнеш и да средиш акаунти по разни сајтови ама ок.
Фивер имам пробано одамна и не знам како да се пробијам. Ако сакаш да ми помогнеш и да ме советуваш не би ми сметало.

Не се надевај дека ќе имаш заработка од рентаните. Рентав 5 и отидов зијан 0.15$.
аиии како бе така значи што поише ќе рентам толку поише зијан ќе бидам ако сваќам добро пошто со три еве некако ич не иде дава на ден по одприлика 0.08 до 0.10[DOUBLEPOST=1407855507][/DOUBLEPOST]А кажи ми што е со директ реферал ?

Па ајде кажи нешто ново да смениме :)
Moznosti ima mnogu, kazi za sto si sposoben i ke ti kazam nesto novo, oti vaka ... Primer , igri igranje, pisuvanje po forumi , pisuvanje postovi na strani prevodi , za sto si sposoben ? samo taka mozam da pomognam i kazam , oti se ostanato e sirok poim. I fakt e deka pari brzi bez trud nema. Ali so soodveten trud , da ima pari preku internet, ali ne od klikanje.

аиии како бе така значи што поише ќе рентам толку поише зијан ќе бидам ако сваќам добро пошто со три еве некако ич не иде дава на ден по одприлика 0.08 до 0.10[DOUBLEPOST=1407855507][/DOUBLEPOST]А кажи ми што е со директ реферал ?
Директните реферали ти се бесплатни, тоа се тие луѓе што се регистрирале преку твој линк и ќе добиваш од нив по 0.0005 за fixed ad клик. Ама не можеш да одиш во минус од директните.

Moznosti ima mnogu, kazi za sto si sposoben i ke ti kazam nesto novo, oti vaka ... Primer , igri igranje, pisuvanje po forumi , pisuvanje postovi na strani prevodi , za sto si sposoben ? samo taka mozam da pomognam i kazam , oti se ostanato e sirok poim. I fakt e deka pari brzi bez trud nema. Ali so soodveten trud , da ima pari preku internet, ali ne od klikanje.
ако нудиш некоја работа еве ја сум заинтересиран ... :) па јас можам да ти кажам за што сум способен (сериозно правам муабет )

Па од наведеново искрено само игри играње. Во другово баш и да не ме бидува...

Директните реферали ти се бесплатни, тоа се тие луѓе што се регистрирале преку твој линк и ќе добиваш од нив по 0.0005 за fixed ad клик. Ама не можеш да одиш во минус од директните.
тоа значи имаш 3 дирекнти по 0.0005 за 20 клика 3 по 20 клика се 60 по 0.0005 се 0.03 и фактички зимаш дневоно по 0.03 од рефералите занчи што поише имаш толку поише дава интересно

тоа значи имаш 3 дирекнти по 0.0005 за 20 клика 3 по 20 клика се 60 по 0.0005 се 0.03 и фактички зимаш дневоно по 0.03 од рефералите занчи што поише имаш толку поише дава интересно
Имаш само 4 fixed ads дневно (оние портокаловите)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom