Аква Парк Фест во Пробиштип

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
voorn,mass i funkerman se na 28 vo cetvrtok
da ne znae covek na koja den da ode :D za dvata tesko deka ke mozam

dance-smiley10.gif

super-happy-dance-smiley-emoticon.gif

smiley-dance013.gif

еден од "најреспектираните светски диџеи, со децении синоним за квалитет, генијалност и интергитет на електронската сцена!" )

Mi se dopaga opisot:D

btw kako stoi akomodacija vo probistip ? nekoj predlog... ili da spodeli nekoe iskustvo nekoj od minatata god.

Mi se dopaga opisot:D

btw kako stoi akomodacija vo probistip ? nekoj predlog... ili da spodeli nekoe iskustvo nekoj od minatata god.
jas licno prezadovolen sum od lanskata godina od strana na izborot na dj sto bea lani,baska i mestoto e izmisleno i prekrasno za zurka
ovaa godina ocekuvav da bide tinja zs ne se znaese dali voopsto i ke ima,no ispadna da e podobro i od lani :D

Одлична програма ама им фали еден Хедлајнер, мислам дека најзвучното име го чуваат за крај да го објават. Иако сум веројатно најголем фан на Тиесто овде не верувам дека се во можност сега да го донесат.
Што ќе им е? Ако поентата на фестивалот е да се привлечат слушатели на добра музика, а не позери - воопшто не им треба Тиесто.

Што ќе им е? Ако поентата на фестивалот е да се привлечат слушатели на добра музика, а не позери - воопшто не им треба Тиесто.
Сигурен сум дека поентата на фестивалот е да соберат повеќе публика, не знам како ти би ги селектирал луѓето[DOUBLEPOST=1407424875][/DOUBLEPOST]На овој line up, шлаг на тортата ќе биде да го донесат уште Eric Prydz

Последно уредено:
На овој line up, шлаг на тортата ќе биде да го донесат уште Eric Prydz
И јас сум за Придз. Пошо ја откажа балканската турнеа, нека наплати на Аква фест. Ама не верувам да носат уште некое големо име пошо излезе ТВ спотот.

И јас сум за Придз. Пошо ја откажа балканската турнеа, нека наплати на Аква фест. Ама не верувам да носат уште некое големо име пошо излезе ТВ спотот.
Ако е така дефинитивно нема да одам на двата дена, ќе видам како ќе виде со работа ама ваљда ќе успеам да го слушам Јорис Ворн

10377595_543718145761861_5952744703320413341_n.jpg

Aqua Park Fest ви го најавува и третиот фестивалски ден на своето второ издание! И не само тоа! Музичката програма оваа година ќе се одвива 72 часа без престан! Покрај главната бина, наскоро ги објавуваме македонските и регионални диџеи кои ќе настапат на дневната бина во Аква паркот и „After Party“ бината која ќе ги пречека најупорните фестивалџии со програма од раните утрински часови па се’ до пладне!!! Подгответе се за АКВА ПАРК ФЕСТИВАЛ НА 28ми, 29ти и 30ти АВГУСТ 2014!

Утре идам на скејт паркон .. кршам нога и барам боловање до 1ви септември.

Дали има информации каде ќе биде бината, дали исто како лани или пак во кругот на аква паркот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom