I
IBIZA SOUND
Гостин
voorn,mass i funkerman se na 28 vo cetvrtok
da ne znae covek na koja den da ode
za dvata tesko deka ke mozam
da ne znae covek na koja den da ode

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еден од "најреспектираните светски диџеи, со децении синоним за квалитет, генијалност и интергитет на електронската сцена!" )
jas licno prezadovolen sum od lanskata godina od strana na izborot na dj sto bea lani,baska i mestoto e izmisleno i prekrasno za zurkaMi se dopaga opisot
btw kako stoi akomodacija vo probistip ? nekoj predlog... ili da spodeli nekoe iskustvo nekoj od minatata god.
Што ќе им е? Ако поентата на фестивалот е да се привлечат слушатели на добра музика, а не позери - воопшто не им треба Тиесто.Одлична програма ама им фали еден Хедлајнер, мислам дека најзвучното име го чуваат за крај да го објават. Иако сум веројатно најголем фан на Тиесто овде не верувам дека се во можност сега да го донесат.
Сигурен сум дека поентата на фестивалот е да соберат повеќе публика, не знам како ти би ги селектирал луѓето[DOUBLEPOST=1407424875][/DOUBLEPOST]На овој line up, шлаг на тортата ќе биде да го донесат уште Eric PrydzШто ќе им е? Ако поентата на фестивалот е да се привлечат слушатели на добра музика, а не позери - воопшто не им треба Тиесто.
И јас сум за Придз. Пошо ја откажа балканската турнеа, нека наплати на Аква фест. Ама не верувам да носат уште некое големо име пошо излезе ТВ спотот.На овој line up, шлаг на тортата ќе биде да го донесат уште Eric Prydz
Ако е така дефинитивно нема да одам на двата дена, ќе видам како ќе виде со работа ама ваљда ќе успеам да го слушам Јорис ВорнИ јас сум за Придз. Пошо ја откажа балканската турнеа, нека наплати на Аква фест. Ама не верувам да носат уште некое големо име пошо излезе ТВ спотот.