Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sum ja gledal utakmicata, procitah na edna fan strana na fb i vi prenesev, toa e spekulacija de, napisah vo prethodnio post deka e od fan strana znaci ne mora da e vistina,inace, eve daj boze da ne sum vo pravo. :)
uqudu9u7.jpg

Последно уредено:
И јас не ја гледам, сеа видов некои слики кај што си ја гризе раката од болка, огромна болка е тоа, сум почувствувал на своја кожа. После го има на слика ама на една нога. Се надевам дека не е скинат лигамент, туку во најлош случај „само“ истегнат.

Ne sum ja gledal utakmicata, procitah na edna fan strana na fb i vi prenesev, toa e spekulacija de, napisah vo prethodnio post deka e od fan strana znaci ne mora da e vistina,inace, eve daj boze da ne sum vo pravo. :)
uqudu9u7.jpg
Ова беше напишано на фејк акаунт пишан како Дејли Мејл на твитер. Се знаеше дека овие одма ќе препишат, затоа зборам цело време да не ги читате :D
Не се знае уште, ама ако испадне нешто сериозно, мора да се купи уште еден напаѓач.

Марин на позајмица во Фиорентина.

А дури и да се повреди Дрогба на подолго, малце комплицирано би било да се купи напаѓач. Нели сега имаме играч вишок, еден не може да се регистрира. Вака ќе имаме два и ќе мора да се продава.

^ Има Челси 2 млади напаѓачи што се под 21 и се домашни играчи така да незнам зош не би им се дало шансо со помалите тимови тие да се стартери ;)

^ Има Челси 2 млади напаѓачи што се под 21 и се домашни играчи така да незнам зош не би им се дало шансо со помалите тимови тие да се стартери ;)
Бамфорд ќе оди на позајмица, останува Феруз. Ама мислам дека доколку е ептен критична ситуацијата, ќе игра со Шурле, Мозес или па во краен случај Фабрегас како лажна 9ка.

Buw-qcGCQAATA_S.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom