Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кои телефони ги препорачувате за вадење добра фотографија?
На мац ја гледав нокиа лумиа 1020. Има ли други со слични перфоманси? Чисто да споредам.
Галакси серијата s4 s5 и ноте 3 имаат одлична камера

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Ме интересира дали кога некој ќе ти сврти со скриен број и ти дигнеш и праиш муабет после тоа дали може да одкриеш кој ти звонел ? со тоа што ќе побараш листа со броеви што ти вртеле ?

Ме интересира дали кога некој ќе ти сврти со скриен број и ти дигнеш и праиш муабет после тоа дали може да одкриеш кој ти звонел ? со тоа што ќе побараш листа со броеви што ти вртеле ?

Нема да откриеш кој ти звонел, тоа само преку оператор.

Како што ти кажа членот погоре, тоа само од оператор можат ти кажат, мислам се плаќа за тоа (во Вип така беше)

Нексус 5 ми се испразни батеријата и се исклучи. Веќе 6 саати е на полнач никако да се наполни и не сака да се вклучи, а батеријата е нова.

Нексус 5 ми се испразни батеријата и се исклучи. Веќе 6 саати е на полнач никако да се наполни и не сака да се вклучи, а батеријата е нова.

Пробај со друг полнач дали ке се полни

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

LG L70 добар телефон е?
Ми треба телефон за секојдневно користење, разговори, viber, facebook, овој го има од T-Mobile за 130 денари месечно, се исплати да се земе така?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom