Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
Полицијата беше да обезбедува натпревар со неколку иљадна публика. Секакви сценарија можеа да се случат. И до нереди на терен и до нереди кај помногубројна публика на Пелистер и нереди по пат низ град.... нема ваљда да речат, “Чекајте да се пресоблечиме и опремиме за ситуација на мал простор...“
На видеото кое се прикажува на Тера ТВ снимено е многу јасно како бомбата е во рацете на комити, се гледа како неколку пати мафка со неа па ја спушта па пак ја крева мафка па негови другари пуштаат раце по неа па како да се грабаат околу неа кој да ја земе... сосема можно е во тоа тргачње некој случајно да го извадил осигурачот и 1-2 секунди по тоа бомбата да пукне. Се надеввам наскоро ќе го има и тоа видео на интернет па види и сам.

џандарите опремени со шок бомби НЕ СЕДАТ НА ТРИБИНА.како не разбирате бе.Трибината е мал простор,кој бил знае и таму да отидеш опремен со шок бомба треба да си идиот,класичен идиот и едноклеточен организам.

Да бе за секој случај бомба носеле...па ај и базуки нека земат, пошо немојш да знајш, мојт да нападнат терористи.:cuc:

џандарите опремени со шок бомби НЕ СЕДАТ НА ТРИБИНА.како не разбирате бе.Трибината е мал простор,кој бил знае и таму да отидеш опремен со шок бомба треба да си идиот,класичен идиот и едноклеточен организам.
Почекај го видеото па кажи кој ја активирал бомбата. Читам денес од некој стан или куќа украле злато во вредност од 1.200.000 денари. Па према тебе тој е виновен шо чувал злато дома?! или ако некој некого натепа на улица... па натепаниот е крив оти неспремен излегува во град??!?! Во ред е да земеш бомба од полицаец и да ја активираш зато шо поицаецо не требал да ја има со себе?!?!?!!!

Почекај го видеото па кажи кој ја активирал бомбата. Читам денес од некој стан или куќа украле злато во вредност од 1.200.000 денари. Па према тебе тој е виновен шо чувал злато дома?! или ако некој некого натепа на улица... па натепаниот е крив оти неспремен излегува во град??!?! Во ред е да земеш бомба од полицаец и да ја активираш зато шо поицаецо не требал да ја има со себе?!?!?!!!

глупава споредба правиш.Ама ако ти е полесно така,во ред е.Продолжи си

глупава споредба правиш.Ама ако ти е полесно така,во ред е.Продолжи си
Крив бил полицаец оти носел со себе полициска опрема??
а не бил крив кој таа опрема ја украл активирал предизвикал општа опасност со тешко и лесно повредени?!
ај размисли си

Гледај го на снимките ни паника да го фати што му е раката таква ни да падне у несвест..ништо. Гледај го на сликата со Чкембари што се сликале, се смее. Мислам и дека за време на војната бил да се бори. Едно мора да му се даде респект. Дечково има срце и муда планина ама нема мозок.

Медицински тоа се вика шок ... Прашај го денес или утре како му е

Само вака за Кучината џандарски ја надминаја секоја норма, МОРА ДУПЛО ДА СЕ ПЛАТИ !! , гледајтего цел клип !!

https://www.youtube.com/watch?v=l23eDCRnv8c

Брат, се рамниш со „Хулигани“ и ми кажуваш дека полицијата е крива ?

Тој ја носел оти ситуацијата беше ппотенцијално ризична. Имаше повеќе од 5000 навивачи. Имаше секакво сценарио... кој можеше да предвиди кое ќе се оствари... дали 2000 бесни чкембари ќе влетаат н атерен?? дали по пат до автобууска че се случи судир на поголеми групи.... дали ќе треба 5000 навивачи да се смируваат?
Што ако тој ја набавил таа шок-бомбата, ја носел со себе од Скопје? Знам дека има претреси и слични работи ама можи да се заобиколи. Постојат милион варијанти.

Што ако тој ја набавил таа шок-бомбата, ја носел со себе од Скопје? Знам дека има претреси и слични работи ама можи да се заобиколи. Постојат милион варијанти.
мислам дека МВР изјави дека насилно ја одзел бомбата од полицаец

Au kako ja izvrtevte prikaznata ej, Turcin od ZEMJA ja podigna bombata, sega go gledav videoto na Tera, od ebana ZEMJA ja diga bombata, ne ja zima drug pa on od nego, tuku na zemja se vedne i od betonot ja zima, bukvalno kako sto mi prenese drugarov deka bilo, videl bomba na zemja kako se trkala i ja zemal a ne da ja ukrade od clen na EBR .

Gledajte go ubavo videoto, gleda nekolku sekundi vo zemja i se vedne da ja sobere, sto znaci celosno odgovornosta e kaj clenot na EBR koj dozvolil eksplozivna naprava da mu padne na zemja, on garant ne ni primetil, samo Turcin primetuva pa covekot indirektno gi spasuva clenovite na EBR tuka zasto kaj niv dole bese padnata.

http://tera.mk/index.php/media-gallery/1365-s-raport-04-08-2014-flv

ne moze da se mota kaj mene, toa e problem.

p.s. A Moja pretpostavka e deka sama se aktivirala, na videovo eden od deckite go primetuva i go faka mu dava na doznaenje za sto se raboti, takva mu e reakcijata, nema sansa on tuka sam da ja aktivira, nema sto da pravi i on ke go jade i site okolu nego.

Зошто го скратиле видеото, зошто не оставиле и кога пукнала, дали он ја активирал или ја фрли во вис кога камерата отиде накај небо?? бомбата оди од горе и јасно се гледа како му ја подава џандарот

Гледај го на снимките ни паника да го фати што му е раката таква ни да падне у несвест..ништо. Гледај го на сликата со Чкембари што се сликале, се смее. Мислам и дека за време на војната бил да се бори. Едно мора да му се даде респект. Дечково има срце и муда планина ама нема мозок.
Се надевам ке биде така и после кога се ке се заборави што се случи таму, луѓето разочарани се кога губат пари а камоли да изгубиш рака, сепак п.м инвалид си,рацете,нозете се важни екстремитети, од кои тешко е да имаш нормален живот ако една од нив ја немаш.

Крив бил полицаец оти носел со себе полициска опрема??
а не бил крив кој таа опрема ја украл активирал предизвикал општа опасност со тешко и лесно повредени?!
ај размисли си

ама јас трубам едно ти трубиш друго.да не треба да почнам со капс лок да пишувам за да видиш кон што целам ?

На видеото се гледа дека повеќе од 5 секунди тој ја има бомбата во раце. Таа бомба се активира после 2.
Дали нарочно, дали на неќење во тоа тргачење тие си ја активирале.
Деца, бомба не се зема. Остај ја беља ќе направи.

Медицински тоа се вика шок ... Прашај го денес или утре како му е

Брат, се рамниш со „Хулигани“ и ми кажуваш дека полицијата е крива ?
Ти очигледно ни една утакмица не си изгледал на трибина, и кога ке ја осетиш нивната бруталност без врска тогаш ке правиме муабет, и продолжи да гледаш сител да читаш курир нека ти ја тупат глата.. тебе изгледа ти го закачил к...т некој навивач шо толку мн плуваш. друга причина не гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom