Навивач остана без дланка на дербито Пелистер-Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата Carlitob
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе е потврдено дека има 2 кривични пријави за него.

Ми враќа мемории кога познаник фати крадец како му краде точак, и го олеши од ќотек, па го тужеше лоповот и го доби. :facepalm:
Мислам, у реду е, дечкото останал без палец и показалец, практично инвалид, ја научил лекцијата. Фали уште затвор да лежи.

Без палец како без рака да си.

А на што се јавуваат на 24? Емисија?

Имаше емисија, заврши.

А ти си командир на специјална единица?
Зошто така се однесуваш.

Пред се една специјална единица треба да се состои од психички стабилни луѓе, а не од психопати без грам памет кој едвај чекаат за да ја покажаат силата наоблечени со триста чуда, чизми до колена и пендрак во рака.

Навивачите на форумот се тие што викаат „банирајте ги овие што не стапнале на трибина“. Не гледам полицаец да пише „банирајте ги овие што не застанале од наша страна“...

Ако знаеш ти една специјална единица од што се состои и од какви луѓе, ќе си го искршам 3-4 ребра за да можам да си го испушам, поготово ЕСЗ. Не зборам за обични џандари (пеповци).

Neka dadat celo video, kako ja odzima od dzandar, dilemi dali ja drzel ili ne nema, fakt e deka ja drzel zatoa i nastradal, voa toa nikoj ne e somnevase i toa nikoj ne go ni negiral, tuku neka dadat celo video da se vidi kako ja zima i potoa ja aktivira ...

ja preeska pravev muabet so covek sto bese na poseta kaj nego denes, ok e, tocno e infoto deka ne mu e amputirana dlankata i luge sto bilde tamu i bile del od ova gostuvanje kazale deka dzandarive pustile topovski udar ( ?!? ), Turcin go primetil i go zemal vo raka i baral nacin da go frli daleku, poim nemal deka ke eksplodira odma. Srapneli izletale zatoa i ekstremiteti stradale, ima i drugi povredeni na noze ali on najmnogu go jadel.

Od ova video samo se potvrduva deka kaj nego e bombata sto veke bese opsto poznato, ali ne i nacinot na koj istata dosla kaj nego, ako veke snimale Se, neka dadat Se a ne nesto sto veke se znae.

Ми враќа мемории кога познаник фати крадец како му краде точак, и го олеши од ќотек, па го тужеше лоповот и го доби. :facepalm:
Мислам, у реду е, дечкото останал без палец и показалец, практично инвалид, ја научил лекцијата. Фали уште затвор да лежи.

Без палец како без рака да си.

Реално, за очекување беше да јаде кривична. Крив или не...а ако се докаже дека им ја украле, па мавтале со бомбата (што се гледа на видеото), ќе фрштат казни и тоа драконски...

Сепак полицијата не лажел вчера кога кажа дека навивачот ја украл шок бомбата,епа сега вие прашувајте се сега како можел да му ја зема,едноставно му ја земал не гледате дека има гужва во такви ситуации санодилвите се снаоѓаат најдобро,за дечкото многу ми и е жал што и се случи,јас да бев на негово место сега ке бев во таква депресија што немаше ни да зборам со никого. Можеби вчера денеска една недела, нема да ја чуствува загубата но после тоа не знам дали ке се помири со тоа, се надевам дека е до толку храб и силен.

Имаше емисија, заврши.

Навивачите на форумот се тие што викаат „банирајте ги овие што не стапнале на трибина“. Не гледам полицаец да пише „банирајте ги овие што не застанале од наша страна“...

Ако знаеш ти една специјална единица од што се состои и од какви луѓе, ќе си го искршам 3-4 ребра за да можам да си го испушам, поготово ЕСЗ. Не зборам за обични џандари (пеповци).
Каква врска има ЕСЗ жити се?
ЕСЗ е единица наменета за внатрешни операции, составена од многуу спремни момци кои освен по неколку души што ротираат и во ЕБР немаат никаква друга поврзаност ;)

Neka dadat celo video, kako ja odzima od dzandar, dilemi dali ja drzel ili ne nema, fakt e deka ja drzel zatoa i nastradal, voa toa nikoj ne e somnevase i toa nikoj ne go ni negiral, tuku neka dadat celo video da se vidi kako ja zima i potoa ja aktivira ...

ja preeska pravev muabet so covek sto bil na poseta kaj nego denes, ok e, tocno e infoto deka ne mu e amputirana dlankata i luge sto bilde tamu i bile del od ova gostuvanje kazale deka dzandarive pustile topovski udar ( ?!? ), Turcin go primetil i go zemal vo raka i baral nacin da go frli daleku, poim nemal deka ke eksplodira odma. Srapneli izletale zatoa i ekstremiteti stradale, ima i drugi povredeni na noze ali on najmnogu go jadel.

Od ova video samo se potvrduva deka kaj nego e bombata sto veke bese opsto poznato, ali ne i nacinot na koj istata dosla kaj nego, ako veke snimale Se, neka dadat Se a ne nesto sto veke se znae.
Има видео Тера, бомбата ја зема друг член, веројатно помлад, слечен беше гол. Искрено овај посериозно ми делува постар човек, сигурен сум дека никој не мислел дека ќе експлодира. Точно напиша некој погоре никогаш не сме виделе бомба па да знаеме како работи.
Има кривица и човекот што ја одзел и џандарот кој шо то го дозволил.

Каква врска има ЕСЗ жити се?
ЕСЗ е единица наменета за внатрешни операции, составена од многуу спремни момци кои освен по неколку души што ротираат и во ЕБР немаат никаква друга поврзаност ;)

Само да знаеш, командирот на ЕБР е поранешен припадник на ЕСЗ. Дека немаат врска. Исто, не знам дали знаеш дека ЕБР постојано бара поддршка дали теренска дали логистичка од ЕСЗ.

Не велам дека ЕСЗ биле на стадион, немаатдруга работа, со навивачи ќе се замараат туку дека многу плукате по специјалната единица.

И не сфаќам што е со ;)? Демек, „ти кажав, те заебав“?

;)

ja preeska pravev muabet so covek sto bese na poseta kaj nego denes, ok e, tocno e infoto deka ne mu e amputirana dlankata i luge sto bilde tamu i bile del od ova gostuvanje kazale deka dzandarive pustile topovski udar ( ?!? ), Turcin go primetil i go zemal vo raka i baral nacin da go frli daleku, poim nemal deka ke eksplodira odma. Srapneli izletale zatoa i ekstremiteti stradale, ima i drugi povredeni na noze ali on najmnogu go jadel.

Веќе кога кажал дека незна дека брзо ќе екслодира нека каже и како се нашла во рака кај него. Јасно се гледа на видеото дека ја фучат бомбата а таа знаеме дека експлодира за 2-3 секунди, значи не била испукана па тој да спасува да ја фрла, очигледно или ја земале од цајкан или веќе ја имале и со неа дошле на натпреварот

Штета за момакот што ќе остане со инвалидитет , па и за ваква банална работа .Не сум ни про ни против навивачиве,според последново видео се гледа дека ја држи бомбата во рака,на кој начин дошла до него, и дали веќе била активирана , тоа треба да се дознае.

Има видео Тера, бомбата ја зема друг член, веројатно помлад, слечен беше гол. Искрено овај посериозно ми делува постар човек, сигурен сум дека никој не мислел дека ќе експлодира. Точно напиша некој погоре никогаш не сме виделе бомба па да знаеме како работи.
Има кривица и човекот што ја одзел и џандарот кој шо то го дозволил.
daj toa videoto od Tera da vidime, garant i na net gi stavaat

ja preeska pravev muabet so covek sto bil na poseta kaj nego denes, ok e, tocno e infoto deka ne mu e amputirana dlankata i luge sto bilde tamu i bile del od ova gostuvanje kazale deka dzandarive pustile topovski udar ( ?!? ), Turcin go primetil i go zemal vo raka i baral nacin da go frli daleku, poim nemal deka ke eksplodira odma. Srapneli izletale zatoa i ekstremiteti stradale, ima i drugi povredeni na noze ali on najmnogu go jadel.

Сега гледав видео од друг агол од ТВ екипа снимено, зумираа баш на него, ја држи бомбата во раце и мафта со неа подолго време . По се изгледа тој ја активирал. Два пати ја репризираа и дадоа и во реално време и забавено и зумирано.

Значи сега испаѓа дека сами ја зеле бомбата? Џабе паламудењето поназад дека им ја фрлиле. Крив е тој што дозволил да му ја земат бомбата ама криви се и тие што ја зеле. Што мислеле со тиквите, чоколадо дека земаат? Инаку мора да носат цајканите такви бомби. Не се за на збиен простор ама што ако има нереди надвор во паркот на пример како лани? Тоа веќе не е збиен простор
Не бе,ќе тркнат до багаж да земат неколку работи,кој ќе ти паламунди и мрцвари,ова е 5минути работа,клаваш и излегуваш,после тоа парк па до Скопје ехее,Леси ќе ги носи до дома .... :D

Веќе кога кажал дека незна дека брзо ќе екслодира нека каже и како се нашла во рака кај него. Јасно се гледа на видеото дека ја фучат бомбата а таа знаеме дека експлодира за 2-3 секунди, значи не била испукана па тој да спасува да ја фрла, очигледно или ја земале од цајкан или веќе ја имале и со неа дошле на натпреварот
on nisto nema kazano, drugi ova go zborat, sto bile tamu na lice mesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom