мазда 6 TDI

• Креатор на темата Креатор на темата riki pilot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2008
Мислења
398
Поени од реакции
212
момци скоро купив мазда 6 тди 2003 сакам да купам бандажи кој бандаж би му одговарал на маздата ја не сум ептен лубител по колите али сакам да си ја средам со ваша помош др работа радио да ставам неможе нема кај да се намести е сега она што е во колата нели треба да има отвор за цд али тоа го нема еве слика mazda.jpg
на ова има дупка за цд а моето нема покриено е пробав кај што пише CD и сите др копчиња ги расштракав али немаше абер од нив (појке ми одговара да имаше отвор за радио стандардно бар ке си го наместев тоа радио што го имам дома па за цд немаше да се замарам пошто си има отвор за усб стик) кој имал мазда мора да знае нешто сеа незнам дали треба да се става нешто или треба да се отвори оваа ја неам појма ако знае нешто некој слободно нека каже а и онаа книгава е на германски а ја врска си немам од тој јазик позз

момци скоро купив мазда 6 тди 2003 сакам да купам бандажи кој бандаж би му одговарал на маздата ја не сум ептен лубител по колите али сакам да си ја средам со ваша помош др работа радио да ставам неможе нема кај да се намести е сега она што е во колата нели треба да има отвор за цд али тоа го нема еве слика Прегледај го приврзокот 98977
на ова има дупка за цд а моето нема покриено е пробав кај што пише CD и сите др копчиња ги расштракав али немаше абер од нив (појке ми одговара да имаше отвор за радио стандардно бар ке си го наместев тоа радио што го имам дома па за цд немаше да се замарам пошто си има отвор за усб стик) кој имал мазда мора да знае нешто сеа незнам дали треба да се става нешто или треба да се отвори оваа ја неам појма ако знае нешто некој слободно нека каже а и онаа книгава е на германски а ја врска си немам од тој јазик позз
TDI motor vo mazda?:cautious:

момци скоро купив мазда 6 тди 2003 сакам да купам бандажи кој бандаж би му одговарал на маздата ја не сум ептен лубител по колите али сакам да си ја средам со ваша помош др работа радио да ставам неможе нема кај да се намести е сега она што е во колата нели треба да има отвор за цд али тоа го нема еве слика Прегледај го приврзокот 98977

за бандажи незнам стави слика барем да видиме колава, а ова со CD само го пикаш дискот во дупчето(негде до пола, само не гураj ^) ) и самото после го повлекува цдето и се уклучува, jас барем такво имам. Кога стискаш eject излегва на пола и го вадиш :). За радио и jaс многу не чепкам си наместив едно мислам 107 и нешто и цело време само него го слушам :).

тоа со ТДИ моја грешка и да дизел е 2,0 2003 89 kw 121kc мислам тоа за радиото има капачка стаено прегеска ја извадив али внатре нема радио шуплина е треба да се намести радио ја пишав страната на мазда али нема ништо само избор на коли а додатоци и др работи немаше сеа незнам од кај да порачам радио цд а и незнам дали има такво радио со усб порт појке ми одговара на усб него ли цд бандаживе ми се обични надворешно имат раткапни пластични

тоа со ТДИ моја грешка и да дизел е 2,0 2003 89 kw 121kc мислам тоа за радиото има капачка стаено прегеска ја извадив али внатре нема радио шуплина е треба да се намести радио ја пишав страната на мазда али нема ништо само избор на коли а додатоци и др работи немаше сеа незнам од кај да порачам радио цд а и незнам дали има такво радио со усб порт појке ми одговара на усб него ли цд бандаживе ми се обични надворешно имат раткапни пластични

Чим има празнина за радио,можеш какво сакаш радио да ставиш..Јас секогаш сум за Пионир радио..

130K km.
Колку ја зеде ако не е тајна.

130K km.
Колку ја зеде ако не е тајна.
Hihi. :D Srekjen ke e ako e samo x2 od ova.
Inaku cestito, ubavi kolicki,cesto se pojavuvaat problemi so dvomasniot zamaec kaj ovie koli, ama ova vazi u globala za site dizeli nad 2000 god. Inaku motorot e commonrail DITD (ne e tdi od vw), mislam deka nosat isti dizni so 1.9dci od reno.

Последно уредено:
Бандажи види колкав е размакот помеѓу штрафови, дали е 5x102 или тн.
а цедево сасречом или барај од растурена да ти заменат или да може да ти извадат шаржер ако има приклучок или да се смени маска со стандард радио, појди во овие што местат ќе ти дадат солуција

Ako si raboti radioto nabavi si mp3 fm-usb transmiter, najdobra opcija. Se uklucuva kaj stekceto za upaljac, na avtopazar i po dukanive i pazarite gi ima za 200-300 denari so dalinsko. napunis usb kluce so muzika,go stavas kluceto vo transmiterot, na radioto najdi i memoriraj ja frekvencijata na koja emitira transmiterot i cepas.

4200еур све друго е платено мене ми останува да ја регистирам на наши табли моментално е на бг цол табли
4200еур све друго е платено мене ми останува да ја регистирам на наши табли моментално е на бг цол табли
Дизел 4200 ок сума е, само шо на мене воошто не ми се верува да има толку км изминето, но немора да значи можеби има стварно толку изминето, бидејќи чист пример имаме тојота корола 2003 год има изминето 90 К ама не се вози многу бидејќи имаме и Опел Аста па се вози повеќе бидејќи е поекономичен дизел е.

Ako si raboti radioto nabavi si mp3 fm-usb transmiter, najdobra opcija. Se uklucuva kaj stekceto za upaljac, na avtopazar i po dukanive i pazarite gi ima za 200-300 denari so dalinsko. napunis usb kluce so muzika,go stavas kluceto vo transmiterot, na radioto najdi i memoriraj ja frekvencijata na koja emitira transmiterot i cepas.
ни на крај памет не ми текна за тва шеј ,,THANKS'' (y) епа таман си е работта ако идам сеа да ставам радио којзнаа колко ке лапнат пари за купуване и местене али најарна опција е таа земај си го мп3 и гајле си немај лесно се снима музика на него :)

Дизел 4200 ок сума е, само шо на мене воошто не ми се верува да има толку км изминето, но немора да значи можеби има стварно толку изминето, бидејќи чист пример имаме тојота корола 2003 год има изминето 90 К ама не се вози многу бидејќи имаме и Опел Аста па се вози повеќе бидејќи е поекономичен дизел е.
Na zapad ne kupuvaat dizeli da gi gledaat doma pred garaza. Tamu se znae koga se kupue dizel. Ako se vrti 20.000km+ godisno se zema dizel, ako se vozi pomalku obicno do 10.000km kupuvaat benzinci.
;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom