kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
Ти реков јас дека си комунист.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Претпазлив :cautious: :cautious:](/styles/default/xenforo/smilies/cautious.png)
Ти реков јас дека си комунист.
Имаш одговор на таа тема, од мене.
Тешко се контролира егото, а некои воопшто не го ни контролираат,а дури и обратното.Имаш одговор на таа тема, од мене.
Бидејќи чувствувам дека јас сум „другата страна“ во твојот ум!
Ете и модераторите да прочитаат (ти обвинуваш дека исти „вокабулар“ сме имале, а јас никаде не користам безобразни зборови како овој момчакот кој што може татко да ти биде):
Мојот вокабулар е одличен... јас знам „да го навредам“ соговорникот и само тој да разбере дека навредата е наменета за него - нема безобразни зборови и глупости! Доста со обвинувања бесцелно!
Имам и доказ
Ете, правев како соговорникот што е баниран и за кој сите запнавте да се врати, на една тема, со исти зборови му враќав како тој што прави насекаде - и добив бан на таа тема (исто и тој, нели), само за да укажам дека не е до човекот во врска со бановите, ами до начинот на зборување и оформување на мислите! Простачки размисли е лесно да се напишат за да некој „се навреди“ на форумот. Повеќе навредува мислата со кој тоа си седнал да муабетиш, а не тоа што е кажано од другиот, ако мене ме прашуваш!
Сепак, имаш право да го браниш братот „по вера“. Нормално. “ -- Јас бре на темата Секти
П.С. И да, форумов е за да те навредува некој, за жал! Види го подфорумот Религија само! Верите им збворуваат едно, тие прават друго! Не гледам ниту еден пост каде што не се навредувате во името на вашите религии! А вие се лутите на еден Хептаграм, кој што е само еден!
И ти ли се најде да пишуваш за его, и тоа во негативна конотација, за некој друг?Тешко се контролира егото, а некои воопшто не го ни контролираат,а дури и обратното.
Се враќаш на патот од кај што си скршнал тоа е добро, ме радува.И ти ли се најде да пишуваш за его, и тоа во негативна конотација, за некој друг?
Нека Исус Христос ти ги прости гревовите во овие твои духовни битки!
Не мислам на оваа тема да се расправам, само разобличувам дека некои луѓе треба да се банираат за навек, никој да не ги чита, бидејќи се безобразни и не знаат како да си го контролираат бесот!
Христијанска работа... се радуваат што некој го споменува Исус!
Христјанството првите 4 века беше секта.Простачко е тоа кога тие го навредуваат Христијанството дека е секта, кога цел свет го признава за религија, имам и објаснето која е разликата меѓу секти и религија, само тие преминуваат преку тоа како ништо и пак истото го прават. Кога јас тоа го правам за нивната секта, која цел свет ја нарекува секта, тие одма пријавуваат.
Виница ти е навреда?
Значи и желби да му исполнуваме? Нека му се забрани пристап на темата, зошто да се преместува темата?Модераторе.
Јас мислам дека 3 профили се многу. Ајде, да ги користеше за нешто добро, паметно и убаво. Но тој навредува. Сакав и сеуште сакам со него нормално да разговарам. Не знам зошто се опира!?
Најпаметно би било темата Прашања за Телемата/Телемитите да се премести. Така нема да бидат навредувани од негова страна. Зш вака ќе добие бан, прави нов профил и повторно замара и навредува.
Самиот рече ако се премести темата ќе ги остави на мира.
Прво јас немам никакви познавања за Телемата (тоа го знеш) и она што го знам го научив на форумов. Ова мислење ми е формирано благодарение на еден коментар на Хепта кој рече дека тој уште на самиот почекот мислел и рекол дека темата не припаѓа тука.Значи и желби да му исполнуваме? Нека му се забрани пристап на темата, зошто да се преместува темата?