Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе џабе сте цврсти финансиски. Муабетот е ако се сериозно загрижени за фитнесот на Видал, вашите ќе го дадат и за 30 милиони. Без разлика што тој ви е клучен играч, и без разлика што не ви требаат пари. Ако е толку сериозна ситуацијата со коленото, верувај нема шанси да ризикуваат вашите и при понуда >30мил. да не го продадат. Вашите можат да ризикуваат во таков случај со суми од 10, 15, па и 20 милиони. Ама за сума од 40мил, да се одбие понуда за играч кој ти е сомнителен дали ќе можи да игра цела сезона или не, незнам баш некако не ми е за верување.
Зашто да го дадат за 30 милиони ? Па само они го знаат здраствениот извештај за повредата на Видал .. Oни можат да глумат дека е 100% фит и не е хронична повредата за да извадат повеќе кеш ..[DOUBLEPOST=1406887343][/DOUBLEPOST]
ako imash nekoja seria da pretlozish pretlozi ako ne da te nema ot tuka ok?
Ti go poseduvas forumot pa da mu kazes kade da go ima kade da go nema?

Анџело Енрикез останува во Манчестер Јунајтед

За сите кои прашуваа за Анџело и неговата иднина.

Ова ме радува многу. Поготово што сметам дека Анџело со неговата брзина, техника може одлично да се вклопи и во оваа формација на ЛВГ. Но ако е стварно во плановите на ЛВГ ова може да значи и заминување на Чичарито според мене.

Зашто да го дадат за 30 милиони ? Па само они го знаат здраствениот извештај за повредата на Видал .. Oни можат да глумат дека е 100% фит и не е хронична повредата за да извадат повеќе кеш ..[DOUBLEPOST=1406887343][/DOUBLEPOST]

Види и да има понуда од 50м, ако на медицински прегледи се констатира повредата, може трансферот да пропадне и нагло да му падне цената.

#MUFCkitday уште некој макетинг трик на Еди. Нормално ќе ги натера на навивачиве да купат нов дрес за да се сликаат за на Твитер/Инстаграм.

Со Ники Ромеро во Пача на Ибица.
Bt66Z_TCQAAMBdg.jpg:large

Последно уредено:
#MUFCkitday уште некој макетинг трик на Еди. Нормално ќе ги натера на навивачиве да купат нов дрес за да се сликаат за на Твитер/Инстаграм.
Кој ти брани да се сликаш со стар дрес?

Туку броевите кога отприлика ќе ги објават за наредна сезона? (squad no.)

и како пачата,добра,солена,со многу месо ? :D[DOUBLEPOST=1406891260][/DOUBLEPOST]П.С

Само за @Ilumious
Комбинацијава Ране Београд :D
Кој ти брани да се сликаш со стар дрес?

Туку броевите кога отприлика ќе ги објават за наредна сезона? (squad no.)
за недела до 10 дена :)

Штета за Евра, заслужуваше една full сезона како главен капитен.

Сега ќе го имаме тој проблем, нема некој особено од играчите што се наматнува (добро. не им сме во соблекувална, туку според она што го гледаме, следиме итн...) на останатите и ги мотивира.

Вака по стаж можно е Флечер да добие таква улога....ама па тој ич не ми е профил за капитен....башка и не очекуваме кузнае колку да се наигра откако ќе се врати Керик...

можеби тоа да биде Керик или дај боже Еванс, тој ми е некако најфаца за капитен....незнам што мустра е во соблекувална и колку авторитетен е таму.

Јас друг како капитен не би сакал да видам сега засега од оваа банда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom