- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.504
- Поени од реакции
- 41.984
paq ce go protestiraat? sega za xhihad ili za ovie shto gi sudele na 3 godini?
тоа му доаѓа истоpaq ce go protestiraat? sega za xhihad ili za ovie shto gi sudele na 3 godini?
Ја употребуваат масивноста во џамиите за да има повеќе народ.Петок после молитва? Коинциденција...
Aiii ...kuku noneen....!https://www.youtube.com/watch?v=rzPkD94YM6M
Дел од видеата по кои се идентификувани осудените, објавени пред три недели. Ете ти, и лизнато и прикажано. Ама ти пак бираш да бидеш слеп.
Гомна има насекаде, сум читал и албански и македонски гомна...Него @puno ги прочита твоите сограѓани какво ниво на култура имаат?
1 август, ден пред Илинден.. уште поголема конициденција.Петок после молитва? Коинциденција...
Освен последните протести кои беа мирни, сите останати беа заради етничка нетрпеливост. Какви судишта какви бакрачи. Јас видов етничка албанија, смрт за каури, ова е албанија одетеси зад карпатите, сите ќе ве убиеме - е ваква порака се прати од протестите.Еве да речеме дека и за тебе протестиве се стриктно за незадоволство кон судовите и пресудата затоа што мислат дека осудените се невини, дали ти би ги подржал истите?
Еве јас лично се дистанцирам од било каква инициатива за федерализација или поделба, сум против било кое решение која ја рушува унитарноста на државата.
Еве да речеме албанците не им веруваат на институциите без причина и сосема непотребно, можеш ли да ми укажеш барем на некоја постапка на институцииве во последниве две години дека се обидуваа да бидат транспарентни и внимателни, дали има моменти каде институциите сакаа да втекнат доверба?
Јас па можам неколку примери да укажам каде институциите се обидуваа да ги разгорат страстите, но ете ти демантирај ме...
Овде фино лепо некои можат да се видат и идентификуваат, но дали тие се уапсени? (рет.)
Во 14 часот ќе тргнат од Чаирчанка до Влада на Р.М. Пишува дека и поради тие 6-мина уапсени и као демек расистички осудени.
1 Август во 14:00 претпоставувам? Само локацијата не им ја знам, дали тоа им е влада на РМ или можеби некаков суд на РМ
Каде го најде ова ? Мислам има ли некој ФБ ивент преку кој е закажан протестот или само сликата се шерува ? Ајде ако има некој линк од евентуален ФБ ивент нека ми прати . Баш сакам да го видам говорот на соживот и мирољубивост што они го шират.
1 Август во 14:00 претпоставувам? Само локацијата не им ја знам, дали тоа им е влада на РМ или можеби некаков суд на РМ
https://www.facebook.com/thealbanian.co.uk2/photos/a.204719383487.165401.204258253487/10152850534808488/?type=1&theaterКаде го најде ова ? Мислам има ли некој ФБ ивент преку кој е закажан протестот или само сликата се шерува ? Ајде ако има некој линк од евентуален ФБ ивент нека ми прати . Баш сакам да го видам говорот на соживот и мирољубивост што они го шират.
Дури и Муки од Алсат не пробува да негира дека осудените не биле снимени на снимки и евидентирани во регуларна постапка. Се жали на висината на пресудата. Ама ти овде, целиот либерален поставуваш ретардинано-реторички прашања.Овде фино лепо некои можат да се видат и идентификуваат, но дали тие се уапсени? (рет.)
Дури и Муки од Алсат не пробува да негира дека осудените не биле снимени на снимки и евидентирани во регуларна постапка. Се жали на висината на пресудата.
Нема проблем Муки да распали по Али. Во периодов што следува се повеќе и повеќе ќе распалуваат. Треба да се направи простор за локален македонски огранок на АКП. За разлика од ДУИ која се базира на национал-романтизам, тие треба да се базираат на верски фундаментализам во комбинација со национал-романтизам. Ми изгледа како да на некои од албанските „интелектуаци“ второво им е попривлечно.Ризвановиќ му направи шах - мат на Муки