Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ја уште тврдам дека му скурчило на Усманов и му го има фалсификувано потписот на Чичо, си пазари пo желба :D

Dali vie razbirate za sto se raboti tuka?
KAPITEN mu prodavame na United vtor pat vo 3 godini. Dali ti veruvas deka istoto bi go napravile i tie?!
TOTALNO e nebitno dali i kako igral toj vo poslednive 2 godini
Znavi Rvp bese NEOPRISTIVA greska namesto da naucat od toa pak istata pesna
Па ако глеаш од еден друг агол не е ни капитен веќе 2 сезони...
Уствари не е ни битно дали е капитен или не, едноставно последниве 2 сезони неаме некоја голема корист од него и дури и да си оди не е крај на светот, неговата загуба скоро ич нема да се осети за разлика од да речеме загубата на рвп...

А што се замраш ти со нивни фанови? Глеј Арсенал да земе уште ДМ па ќе видиме тоа педерот нивни како ќе збесне.

10509593_10204431360287906_5542324125806520228_n.jpg

:pos:

Оној хот ајс озбилен ли е со тоа Ар$eнал ? :pos::pos:
комплексаши бе па ти, едвај дочекаа некој да потроши малку пари за да си ја ишкаат мувата од капата :ROFLMAO:

Кој напатени фанови ги има Челзи на кајганава.
Еден од повеќето примери,видете го постот на хот ице http://forum.kajgana.com/threads/Анализи-статистики-и-предвидувања-за-тимовите-во-barclays-premier-league-На-тапет-Челзи.74505/

Toj najjak im e kutriot, nema zhivot nadvor od formuot, chim dava tolkavi analizi. :vozbud::pos::pos:

Последно уредено:
Што убаво сте се собрале ко некои жени на чешма да ме оговарате, ве пецкам бе тикви, судете според смајлињата, муки :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom