Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Коеман и Ван Гал не се во најдобри односи.

Ич не ме слуша Ван Гал, не ми го зема Де Вриј сеа и Блинд да не го земе и не го сакам више *Биљана моде офф*
Де Вриј потпиша со Лацио ?

Де Вриј потпиша со Лацио ?
Lazio have confirmed Stefan De Vrij “will undergo his medical tomorrow morning” after a deal with Feyenoord.

Dutch and Italian media had already suggested terms had been agreed and it was made official on Lazio Style Radio.

“Stefan De Vrij will arrive tonight at Fiumicino airport and tomorrow morning at 8am will undergo his medical at the Paideia clinic,” announced director of communications Stefano De Martino.

“We welcome with joy the best defender at the World Cup. He is an international-level signing.”

The deal is believed to be worth €9m and the Biancocelesti won out despite interest from Manchester United.

Ништо страшно многу спортисти ја носат оваа комбинација :)

Коеман и Ван Гал не се во најдобри односи.

Ич не ме слуша Ван Гал, не ми го зема Де Вриј сеа и Блинд да не го земе и не го сакам више *Биљана моде офф*
Ај ај....не љубомори. Може се гледа на скајп со Ван Гал xD

пошто овој дел од форумов е доста читан а гледам и дека се шири по други страни би сакал да пуштам неколку поздрави и честитки до објавувачите и ако може нека трепка :D
Буалетинка им го честита роденденот на својата жена Ника и швалерката Марика кои се родени во ист ден со песната “ника, ника, убава марика“

пошто овој дел од форумов е доста читан а гледам и дека се шири по други страни би сакал да пуштам неколку поздрави и честитки до објавувачите и ако може нека трепка :D
Буалетинка им го честита роденденот на својата жена Ника и швалерката Марика кои се родени во ист ден со песната “ника, ника, убава марика“
Дај ја песната ќе ја пуштам на радио :D

BtnYjN8CYAE0ahA.jpg:large

Папучи и чорапи, очекувајте вест од сајтовиве дека има потекло од балканов поради комбинацијава.

Van Gaal's mind games continue. Whoever's brave enough to tell him socks and sandals are a no-no gets the captaincy. :pos:
па и ја така си носам влечки бе што :) нормално е тоа, пример после ќе треба копачки или патики да облече за ан терен затоа :)

Pochnavme da prwgovarame so tipichni platenici ...

Via Internet explorer

Ништо страшно многу спортисти ја носат оваа комбинација :)
па и ја така си носам влечки бе што :) нормално е тоа, пример после ќе треба копачки или патики да облече за ан терен затоа :)
За нас на балканот не е лошо ама во другиве земји им е чудно, и мене ми се случувало пример во лето навечер ќе залади и ме мрзи сега да менувам во патики или слично и само чорапите и продолжи со папучи по тераса или двор. :) Ама да не пишувам многу на форумов може ќе ми направат фотошоп слика како изгледам со папучи и чорапи. :D

ја да се надоврзам на поздравот и да ги поздравам другите две швалерки Лефтерка и Десанка :love:

За нас на балканот не е лошо ама во другиве земји им е чудно, и мене ми се случувало пример во лето навечер ќе залади и ме мрзи сега да менувам во патики или слично и само чорапите и продолжи со папучи по тераса или двор. :) Ама да не пишувам многу на форумов може ќе ми направат фотошоп слика како изгледам со папучи и чорапи. :D
Баш обратно. Посебно кошаркари од странскиве земји, во лето нон стоп ја носат оваа комбинација :)

И да, знам дека не е лесно да се носат добри играчи од добри тимови но ете Ед повторно е неспособен кога треба да земе играч кој тимот не се откажува лесно од него, немаше ни Ерера да го земеме ако клаузулата не ја платевме, т.е тој самиот не си ја плати во шпанската Ф.Ф. Ова веќе премногу ме нервира, не сум од тие што секој трансфер период бараат играчи, но ова веќе е срамота. Во ист период ги губиме Рио, Немања, Евра, Гигс а знаеме колку беа значајни сите тие за тимот, а Јунајтед се засилува со 2ца играчи кои заедно немаат ни 1 титула освоено во животот. Не ме сваќајте грешка, немам ништо против 2цата и знам дека и 2цата ќе бидат добри играчи. Ризикуваме, зошто уште една сезона без ЛШ мое мислење е дека ќе биде сериозен удар врз клубот на секаков план. Нека реагираат побргу, за 15 дена почнува ПЛ.

Последно уредено:
Баш обратно. Посебно кошаркари од странскиве земји, во лето нон стоп ја носат оваа комбинација :)

И да, знам дека не е лесно да се носат добри играчи од добри тимови но ете Ед повторно е неспособен кога треба да земе играч кој тимот не се откажува лесно од него, немаше ни Ерера да го земеме ако клаузулата не ја платевме, т.е тој самиот не си ја плати во шпанската Ф.Ф. Ова веќе премногу ме нервира, не сум од тие што секој трансфер период бараат играчи, но ова веќе е срамота. Во ист период ги губиме Рио, Немања, Евра, Гигс а знаеме колку беа значајни сите тие за тимот, а Јунајтед се засилува со 2ца играчи кои заедно немаат ни 1 титула освоено во животот. Не ме сваќајте грешка, немам ништо против 2цата и знам дека и 2цата ќе бидат добри играчи. Ризикуваме, зошто уште една сезона без ЛШ мое мислење е дека ќе биде сериозен удар врз клубот на секаков план. Нека реагираат побргу, за 15 дена почнува ПЛ.
Зашто си толку параноичен во врска со траснфери?
Те имам приметено и страни поназад дека истово го збориш.
Од страна на Ед е завршена работа за Видал, сеа се чека на него дали он ќе сака да си иде од Јуве. ако не ќе видиме која е следна цел на ЛВГ.
Друго ЛВГ денеска изјави дека нема да има panic buy. Така да Ед не прави ништо пошто нема дозвола од ЛВГ да прави.
Он кажува кој играчи Ед пробува да заврши работа. Сеа за сеа знаеме дека го сака само Видал, а за други играчи појма немаме. Така да за џабе паничиш до толку.

Шо гледам овде пак цимолите за трансфери?:icon_lol:
На првото интервју ван Гал кажа дека сака најпрво да види што играчи има, па птоа ќе размислува да купува. Две утакмици поминаа имаат уште две во САД на кои ван Гал ќе тестира со доста озбилни противници. Може и поозбилни во подготвителни неможе ни да има. Од тоа што ќе го виде на овие 4 утакмици во САД ќе зависи што ќе се купува. Јас се кладам дека за утакмицата со Валенсија на 12ти Август веќе ќе имаме барем еден нов играч во тимот. А прашање е и колку ќе заминат дотогаш. Си кажа убаво дека дури се во САД нема да има бизнис.

Е сега касно, рано, тоа е. Има време, првите две утакмици во ПЛ немора да ги игра со новите играчи. Свонси, Сандерленд и Барнли се првите три. Ваљда можат да ги тепаат нив и со овие играчи кои го имаме сега. Ако се подисциплинирани и помотивирани од лани се разбира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom