Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како тогаш тоа е доволно да судиш дека е скапаница, поштарина? :)
Ја ако сакам да прочитам нешто, ќе си го отворам ориџиналот. Нема да читам статии со собрани инфорамции од повеќе места и со додавање на свои зборови.
Тоа не е поштарина?

Ја ако сакам да прочитам нешто, ќе си го отворам ориџиналот. Нема да читам статии со собрани инфорамции од повеќе места и со додавање на свои зборови.
Тоа не е поштарина?

Aма ти.
Ама еве некој не знае англиски и сака да прочита новости околу клубот. Подобро да чита од овој сајт каде нема да чита глупости и да биде дезинформиран.

Тоа не е поштарина?

Орвори на фб Еден е Манчестер Јунајтед. Стави им лајк и верувај во рок од 2 саата ќе ситснеш анлајк. Типовите што го водат тоа се дебили невидени. Незнаат ни да дискутираат ни ништо.
За МУСЦ Македонија е веќе општо познато чим тактичарката им ги пишува статиите.
Е сеа за разлика од нив Филип и Фросе и незз уште кој од форумов ја водеа таа страна ти е мерак да ја читаш. Информации вистините, шпекулации на ниво т.е што жат да се остварат. Текстови реални. и тоа за тебе е исто ?

Bto9yZmCQAISsED.jpg

Видал во Орање маичка #donedeal

BtnYjN8CYAE0ahA.jpg:large

Папучи и чорапи, очекувајте вест од сајтовиве дека има потекло од балканов поради комбинацијава.

Van Gaal's mind games continue. Whoever's brave enough to tell him socks and sandals are a no-no gets the captaincy. :pos:

А у странство колку е само популарна таа комбинација па и со сандала :vozbud:

Не знaм зa вaс aмa мене не би ме чуделo сезoнaвa дa пoзaјмиме еден-двa игрaчи кaј кoлегaтa нa Луј, Кумaн вo Сaутемптoн, сo oглед нa тoa декa ке им бидaт пoтребни дoстa фудбaлери, пoус и гo гледaм кaкo oдличнo местo зa рaзвoј нa млaди фудбaлери.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Не знaм зa вaс aмa мене не би ме чуделo сезoнaвa дa пoзaјмиме еден-двa игрaчи кaј кoлегaтa нa Луј, Кумaн вo Сaутемптoн, сo oглед нa тoa декa ке им бидaт пoтребни дoстa фудбaлери, пoус и гo гледaм кaкo oдличнo местo зa рaзвoј нa млaди фудбaлери.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Коеман и Ван Гал не се во најдобри односи.

Ич не ме слуша Ван Гал, не ми го зема Де Вриј сеа и Блинд да не го земе и не го сакам више *Биљана моде офф*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom