- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.078
- Поени од реакции
- 16.659
Sea 21, 211, 21i ili 22 imash?
22, немав две исти свеќи па две од по 1 стаив

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sea 21, 211, 21i ili 22 imash?
22, немав две исти свеќи па две од по 1 стаив
Mrs be , sto provociras bez veze , kaj se piknes sekade .
Секој пат кога ќе пишеш, по двајца професори по Македонски јазик умираат...
Ти е гајле, и така не знаеш колку години правиш.Демек сеа кул испадна шо стави во пост што сте се изнасмејале и оти многу лајкнаа. Абе ајде ... И роденденот мора да ми го уништите
Хејтери. Криво им е што ти е роденден.Демек сеа кул испадна шо стави во пост што сте се изнасмејале и оти многу лајкнаа. Абе ајде ... И роденденот мора да ми го уништите
Ocтај овие недораснати детиштаДемек сеа кул испадна шо стави во пост што сте се изнасмејале и оти многу лајкнаа. Абе ајде ... И роденденот мора да ми го уништите
Хејтери. Криво им е што ти е роденден.
Љубоморне душе могу да га пуше!!!!
Ocтај овие недораснати детишта
Јас сум добро ситуиран господин.....
Aко мислиш дека луге кои не ги познаваш и ги знаеш преку форум ти го уништиле роденденот I have bad news for youДемек сеа кул испадна шо стави во пост што сте се изнасмејале и оти многу лајкнаа. Абе ајде ... И роденденот мора да ми го уништите
Aко мислиш дека луге кои не ги познаваш и ги знаеш преку форум ти го уништиле роденденот I have bad news for you![]()
обично така реагираат на мои реплики, и машки и женски, неверица... еуфорија, радост, укрутени брадавици....Видете кој ми реплицира бе. Легендава! Браос мајсторе!кој како мене. Алал да ми е.
обично така реагираат на мои реплики, и машки и женски, неверица... еуфорија, радост, укрутени брадавици....
за во Скопје idk,знам дека во Охрид има ординација што работи со такви работи.Другар прашуваше за нешто такво,и мислам дека беше 500ден од сантиметар кубен,еве ти контакт https://www.facebook.com/dermalux.ohrid
ти си за ремет. сантиметар КУБЕНабе кожа со мускул ли ќе му вадат?
![]()
Сценарио сајнс-фикшн филм, ама не е невозможно.
Сепак мислам дека некој од Луис и Нико ке ја освои титулата.Ако ги остават да се тркаат без мешања од Мерцедес дека мора тоа да биде Нико, кој е тука 5+години, плус е Германец(популарноста оди до плафон).
А ако ги остават да се тркаат на стаза, со еднаква подршка од тимот, Луис е цела класа подобар од финецот...