Крема ти е исто како брич само шо повеќе ќе се рашлакаш. Брзо растат и со крема влакната една недела максимум, така да најдобро оди си на козметичар и нека те издепилира со восок, месец дена нема влакно да ти порасни.сакам да го депилирам стомакот и градите, што би ми препорачале ?
Се мислам со крема за депилирање на Veet, колку дена ке немам влакна и можна е иритација или слично ?
Generalno zadovolna sum. Nema zesko, bolkata e ista, moze malku poveke da bole, ama valjda toj vpecatok go imav oti nemase zesko. Do dusha jas nemam ni nesto mnogu vlakna, depilarav samo do kolenata noze i preponi. Cenata e dupla od kolku so topol vosok, mene mi zemaa 600. Salonot ne znam kako se vikase, nov e otvoren pred mesec dva, devojkata koja me depilirase e prijatelka na moja prijatelka, pa bev po preporaka.@blue ladybug како си задоволна од шеќерната депилација? Во кој салон ја правеше, цена, искуство да споделиш, би ти била многу благодарна.
Мене ме интересира зашто викаат дека нема да ти растат подкожни? И сакам да знам дали е вистина чим знаеш со сигурностGeneralno zadovolna sum. Nema zesko, bolkata e ista, moze malku poveke da bole, ama valjda toj vpecatok go imav oti nemase zesko. Do dusha jas nemam ni nesto mnogu vlakna, depilarav samo do kolenata noze i preponi. Cenata e dupla od kolku so topol vosok, mene mi zemaa 600. Salonot ne znam kako se vikase, nov e otvoren pred mesec dva, devojkata koja me depilirase e prijatelka na moja prijatelka, pa bev po preporaka.
Muabetot e deka so ovaa depilacija ne izleguvaat podkozni, pa planiram da prodolzam da ja koristam. Ke vidime dali ke bide taka. Ako te interesira uste nesto, prasaj.
Не знам со сигурност. Ако се докаже теоријата на немање подкожни со шеќернава, ќе пишам. Дајте ми време од неколку месеци до година.Мене ме интересира зашто викаат дека нема да ти растат подкожни? И сакам да знам дали е вистина чим знаеш со сигурност
Колку пари се вит лентите и од кај да се купат?Ленти за депилација. Болно е, али побрзо оди и раат си подолго време, за разлика од креми, пени и слично.
Околу 250 денари, ги има во сите поголеми маркети.Колку пари се вит лентите и од кај да се купат?
ех сеа сите , ова као сите да ги имаш виденоМаживе бре, сите се депилираат. И цени на ленти знаат.
Nosam zaklucoci od komentarive u temata. Okolu mene, od bliskive mazi, kolku sto znam, nikoj ne e depiliran.ех сеа сите , ова као сите да ги имаш видено
Решение за твојот проблем: Не се депилирај.Да прашам се депилирам на гради и имам црвени бубулици се мачкам ми рекоа со хидроциклин пак не помага 2 дена и се смалува но споро многу има некој со ваков проблем ?
Ќе одговореше исто доколку прашањето беше поставено од девојка?Решение за твојот проблем: Не се депилирај.