Пивофест 2014

• Креатор на темата Креатор на темата bootboy
  • Време на започнување Време на започнување
Јас бев само на 19 и 20, изедов 10 пати повеќе скара од што испив пиво, од изведувачите Јелена Розга и Жељко Самарџич ми оставија најдобар впечаток, а кога ја видов Емина ми застана голтката пиво во грло, незнам зошто органски неможам да ја смислам. Забавата и атмосферата беа на највисоко ниво, само пофални зборови за овогодинешниов Пивофест. Ми се свиѓаше и огнометот и така..... едвај чекам да дојде следниот Пивофест. Само криво ми е што нигде не ја видов Џесика Палашоска.
:)

Мислам дека ти убаво си се наспа испружен пред нас. Негде саат и нешто спиеше сигурно.

Како долгогодишен шареноидентитетен кајgandzija, да се произјаснам на темава.
А ретко имам можност. Се ми замеруваат луѓе. Одам на kafica... кај комшија - бил на pivofestot. Одам внукот да си го видам, стариве негови биле на pivofestot. Одам да платам сметки за струја, оваа на шалтер во пошта ми вика бев на pivofestot. Океј. Одете. Се осеќам затворено бе, не можам да кажам дека сметам (уверен сум) дека прилепскиот пиво фест е главното собиралиште на балканската сељачана. And it's growing.

Like a cancer grows. Without „like“.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Како долгогодишен шареноидентитетен кајgandzija, да се произјаснам на темава.
Се осеќам затворено бе, не можам да кажам дека сметам (уверен сум) дека прилепскиот пиво фест е главното собиралиште на балканската сељачана. And it's growing.

Like a cancer grows. Without „like“.

Или шо би рекле: Ти иди од куро да си касниш дека не дојде :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1406018572][/DOUBLEPOST]А и онака тешка интелегенција си, ни тревата во паркот нема да остане рамнодушна од твојот интелект, че се исуши :icon_lol:.[DOUBLEPOST=1406021118][/DOUBLEPOST]10530817_10152331704693152_2351171438952316641_n.jpg

Последно уредено:
Од солидни извори дознав дека за време на овој настан, @Peja989 спиел во соба кај што имало закачено дрес од РвП. Којзнае како му било на човкот, се каел што отишол.

И така ај поздрав до година живи здрави и повесели со повеќе време за дружење

Од солидни извори дознав дека за време на овој настан, @Peja989 спиел во соба кај што имало закачено дрес од РвП. Којзнае како му било на човкот, се каел што отишол.

Поубо не можеше да му биди. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom