Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
da se nadovrzam i jas na diskusijata pred 2 godini po4na zasileno da mi opagja kosata probav sekakvi prirodni preparati no nisto nemase efekt sega sum 23 godini i pred 5 meseci po4nav so laserska terapija i mezoterapija vo derma luks vo bitola ina4e od ohrid se ama pred 1 godina otvorija i vo bitola zasega imam odli4ni rezultati i planiram da prodolzam so tretmanite se do posakuvaniot rezultat :)

има ли некој на форумов што има напраено трансплантација да сподели искуство ??

У пм, и мене ме мавна срањево.

Имате првут уз паѓањето на коса? Колку пари е трансплантација?

Daj nekoj da mi kaze so e rabota na 15 godini pocna da mi belee kosata inace sea sum 16

нервоза брат.. не се нервирај толку за женски не вреди :vozbud:

Daj nekoj da mi kaze so e rabota na 15 godini pocna da mi belee kosata inace sea sum 16

Шо е работата. Работата е тоа што голем дел од косата ќе ти стане бела дур да наполниш 25. Во најдобар случај може да ти стагнира само на неколку прамени.

И веројатно нема да ти падне. Сега оди отвори си твоја тема, оваа е за нас ќелавите :icon_lol:

da se nadovrzam i jas na diskusijata pred 2 godini po4na zasileno da mi opagja kosata probav sekakvi prirodni preparati no nisto nemase efekt sega sum 23 godini i pred 5 meseci po4nav so laserska terapija i mezoterapija vo derma luks vo bitola ina4e od ohrid se ama pred 1 godina otvorija i vo bitola zasega imam odli4ni rezultati i planiram da prodolzam so tretmanite se do posakuvaniot rezultat :)

Pa toa e kosmeticki salon, :)

Мене како дете ми паѓаше многу,и пративме во Русија примерок од косата на испитувања.Се покажа дека имам мали количества на Селен и други некои витамини.. ми пратија со тоа и сите потребни апчиња.После 1,2 месеци престана да ми паѓа и до ден денеска фала богу тука е :)

Мене како дете ми паѓаше многу,и пративме во Русија примерок од косата на испитувања.Се покажа дека имам мали количества на Селен и други некои витамини.. ми пратија со тоа и сите потребни апчиња.После 1,2 месеци престана да ми паѓа и до ден денеска фала богу тука е :)
Ние тука се мачиме со генетска предиспозиција за ќелавост ти си имал. нешто стекнато некој дисбаланс, нашево е далеку полошо....

Ние тука се мачиме со генетска предиспозиција за ќелавост ти си имал. нешто стекнато некој дисбаланс, нашево е далеку полошо....
Темата е опаѓање и не пишува генетска предиспозиција за тоа.Само споделив искуство.

па и ти може да имаш некој хормонски дисбаланс и заради тоа да ти паѓа. Најпаметно да го провериш нивото на хормони, не значи дека мора да е наследно

У пм, и мене ме мавна срањево.

Имате првут уз паѓањето на коса? Колку пари е трансплантација?

Зависи колку графти ќе пресадиш. Кај светски доктор со феноменални резултати не е испод 10 илјади евра. Во Турција имаш разни третмани и далеку поефтини , од 2 до 2ипол К евра али ако сакаш да изгледаш како Антонио Милошевски оди таму.

На мене ми е во план во иднина да правам , па здравје.

Мене од нервоза почна и ми се гледа дупка горе и дека е се поретка. Ич не ми е гајле ќе ме спаси од шишање често.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom