Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

Член од
22 јули 2014
Мислења
11
Поени од реакции
16
da se nadovrzam i jas na diskusijata pred 2 godini po4na zasileno da mi opagja kosata probav sekakvi prirodni preparati no nisto nemase efekt sega sum 23 godini i pred 5 meseci po4nav so laserska terapija i mezoterapija vo derma luks vo bitola ina4e od ohrid se ama pred 1 godina otvorija i vo bitola zasega imam odli4ni rezultati i planiram da prodolzam so tretmanite se do posakuvaniot rezultat :)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
има ли некој на форумов што има напраено трансплантација да сподели искуство ??

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
У пм, и мене ме мавна срањево.

Имате првут уз паѓањето на коса? Колку пари е трансплантација?

Член од
14 август 2012
Мислења
1.707
Поени од реакции
738
Daj nekoj da mi kaze so e rabota na 15 godini pocna da mi belee kosata inace sea sum 16

Член од
14 септември 2013
Мислења
46
Поени од реакции
6
нервоза брат.. не се нервирај толку за женски не вреди :vozbud:

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Daj nekoj da mi kaze so e rabota na 15 godini pocna da mi belee kosata inace sea sum 16
Шо е работата. Работата е тоа што голем дел од косата ќе ти стане бела дур да наполниш 25. Во најдобар случај може да ти стагнира само на неколку прамени.

И веројатно нема да ти падне. Сега оди отвори си твоја тема, оваа е за нас ќелавите :icon_lol:

Член од
10 септември 2012
Мислења
47
Поени од реакции
17
da se nadovrzam i jas na diskusijata pred 2 godini po4na zasileno da mi opagja kosata probav sekakvi prirodni preparati no nisto nemase efekt sega sum 23 godini i pred 5 meseci po4nav so laserska terapija i mezoterapija vo derma luks vo bitola ina4e od ohrid se ama pred 1 godina otvorija i vo bitola zasega imam odli4ni rezultati i planiram da prodolzam so tretmanite se do posakuvaniot rezultat :)
Pa toa e kosmeticki salon, :)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Мене како дете ми паѓаше многу,и пративме во Русија примерок од косата на испитувања.Се покажа дека имам мали количества на Селен и други некои витамини.. ми пратија со тоа и сите потребни апчиња.После 1,2 месеци престана да ми паѓа и до ден денеска фала богу тука е :)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
Мене како дете ми паѓаше многу,и пративме во Русија примерок од косата на испитувања.Се покажа дека имам мали количества на Селен и други некои витамини.. ми пратија со тоа и сите потребни апчиња.После 1,2 месеци престана да ми паѓа и до ден денеска фала богу тука е :)
Ние тука се мачиме со генетска предиспозиција за ќелавост ти си имал. нешто стекнато некој дисбаланс, нашево е далеку полошо....

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ние тука се мачиме со генетска предиспозиција за ќелавост ти си имал. нешто стекнато некој дисбаланс, нашево е далеку полошо....
Темата е опаѓање и не пишува генетска предиспозиција за тоа.Само споделив искуство.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.808
Поени од реакции
42.441
па и ти може да имаш некој хормонски дисбаланс и заради тоа да ти паѓа. Најпаметно да го провериш нивото на хормони, не значи дека мора да е наследно

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.364
Поени од реакции
38.673
У пм, и мене ме мавна срањево.

Имате првут уз паѓањето на коса? Колку пари е трансплантација?
Зависи колку графти ќе пресадиш. Кај светски доктор со феноменални резултати не е испод 10 илјади евра. Во Турција имаш разни третмани и далеку поефтини , од 2 до 2ипол К евра али ако сакаш да изгледаш како Антонио Милошевски оди таму.

На мене ми е во план во иднина да правам , па здравје.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Мене од нервоза почна и ми се гледа дупка горе и дека е се поретка. Ич не ми е гајле ќе ме спаси од шишање често.

Kajgana Shop

На врв Bottom