Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Nemam makedonska podrska zatoa se izvinuvam.
Dali nekoj moze da mi pomogne t.e. ako znae da mi kaze imeto na eden film.Filmo e amerikanski pred 3-4 god ini go gleda na sitel 3.Filmo e kosarkarski nesnam tocno od koja godina e ama sigurno e od pred 2000 godina.U filmo igrat liga edna ekipa ama u taa ekipa ima crnci a belcite od drugite ekipi gi mrzile i sea ekipata stasuva do finale I trenero na sobir im kazuva na igracite deka u negovata ekipa belcite nema da igrat a 2-3 se samo beli I oni se soglasuvat I posle samo u ekipata so crnci igrat u finaleto I pobeduvat I ja osvojuvat ligata.
Glory Road (2006)

Барам серија,а не филм.Се работи за психолог кој има лични проблеми.Мислам дека имаше луд или болен брат,серијава ја даваа на А1 пред околу 7 години или така нешто.Знам добра беше,ама не можам никако да се сетам на името,ако некој ја знае нека каже.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Барам серија,а не филм.Се работи за психолог кој има лични проблеми.Мислам дека имаше луд или болен брат,серијава ја даваа на А1 пред околу 7 години или така нешто.Знам добра беше,ама не можам никако да се сетам на името,ако некој ја знае нека каже.
Frasier ?

Не,драма е серијава,а не комедија.Фрејзер ја даваа на Канал 5 ја знам ама не е таа.Ми текнува на една епизода кога неговиот брат ќе побегне во Мексико и ќе сака да се самоубие скокајки од една црква.Друго не можам да се сетам од серијава,знам дека овој психологов иако имаше многу проблеми со семејството беше добар психолог и помагаше на многу луѓе со нивните проблеми.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Не,драма е серијава,а не комедија.Фрејзер ја даваа на Канал 5 ја знам ама не е таа.Ми текнува на една епизода кога неговиот брат ќе побегне во Мексико и ќе сака да се самоубие скокајки од една црква.Друго не можам да се сетам од серијава,знам дека овој психологов иако имаше многу проблеми со семејството беше добар психолог и помагаше на многу луѓе со нивните проблеми.
Huff
Huff: Season 2, Episode 2 Maps Don't Talk 2 - епизодата со брат му

Од кој филм е сценава? :)

9HwUmYY.gif

Од кој филм е направено ова ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom