Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Се сеќавам на ова еден тип ќе дознае дека има син или знае дека има син не е битно толку :) битно детево ќе дојдеше да живее со него , ама растело меѓу индијанци. Највеќе ми текнува дека ќе го учеше да тепа муви со стрелички знам нешто на крај овој татково со една стреличка и утепана мува ќе отидеше по него...

Ми текна на една серија ја даваа на мтв на времето. Имаше вонземјани и беа полицајци заедно со луѓе, некако мешани сили беа, решаваа случки и сл..
Сигурно глупа е, ама многу сакам да се потсеќам на вакви серии од детството, па ако му текни на некој на која мислам нека пиши.

Ми текна на една серија ја даваа на мтв на времето. Имаше вонземјани и беа полицајци заедно со луѓе, некако мешани сили беа, решаваа случки и сл..
Сигурно глупа е, ама многу сакам да се потсеќам на вакви серии од детството, па ако му текни на некој на која мислам нека пиши.
Alien nation

Како беше името на една серија за деца додека Македонија е под Бугарска Окупација?

На наш начин ?
Не. Ванчо Петрушевски глумеше нешто дали војник или поштар во бело облечен. Се сеќавам послетната епизода кога капитулира Бугарија бегаше ко посран. А имаше таму две групи на деца дали едните беа Бугарчиња или па другите Македонци знам секогаш имаа нешто сплетки, се краа и стапици шо ли ти знам. :D

Не. Ванчо Петрушевски глумеше нешто дали војник или поштар во бело облечен. Се сеќавам послетната епизода кога капитулира Бугарија бегаше ко посран. А имаше таму две групи на деца дали едните беа Бугарчиња или па другите Македонци знам секогаш имаа нешто сплетки, се краа и стапици шо ли ти знам. :D
Булки крај шините ?

Малку ми текнува на филмот ко мал го имам гледано знам седеа во една дневна 4-5 луѓе и сеа двајцава ликови дали беа браќа или другари или пак овој патеше на синдром на поделена личност не ми текнувам баш само знам дека овој ќе збореше нешто безобразно пред овиое женските , а другиов пропаѓаше во земја од страм , ама сепак овој другиов ќе ги ќареше , па ќе му речеше дека така се прави тоа за да добиеш женска.

Nemam makedonska podrska zatoa se izvinuvam.
Dali nekoj moze da mi pomogne t.e. ako znae da mi kaze imeto na eden film.Filmo e amerikanski pred 3-4 god ini go gleda na sitel 3.Filmo e kosarkarski nesnam tocno od koja godina e ama sigurno e od pred 2000 godina.U filmo igrat liga edna ekipa ama u taa ekipa ima crnci a belcite od drugite ekipi gi mrzile i sea ekipata stasuva do finale I trenero na sobir im kazuva na igracite deka u negovata ekipa belcite nema da igrat a 2-3 se samo beli I oni se soglasuvat I posle samo u ekipata so crnci igrat u finaleto I pobeduvat I ja osvojuvat ligata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom