Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Очигледно клубот дека нема пари сега сите што ќе се обидат да ги купат како Шаќири што нее многу задоволен во Баерн ќе биде позајмица за 2-3 милиона евра со право на откуп. Ако добро разбрав на скај 24 сме биле заинтересирани за Ето валјда повторно позајмица или само колку да се каже нешто.

Еј луѓе, ние бевме посредници на трансферот на Вршаљко во Сасуоло така...?

Новата девојка на Џиџи... :X3:

ilaria_damico01_2.jpg

Ilaria-DAmico.jpg

Ilaria_DAmico_seno.jpg

buf5.jpeg

600full-ilaria-d%27amico.jpg

ilariadamico_big_1142656.jpg

Sky+Go+Press+Conference+GP_WMQ4e0wfl.jpg

Женава има 41 година и работи во Скај Италија... Џиџи да си ебеш векот братче :cuc::cuc::cuc:

Еј луѓе, ние бевме посредници на трансферот на Вршаљко во Сасуоло така...?

Новата девојка на Џиџи... :X3:

ilaria_damico01_2.jpg

Ilaria-DAmico.jpg

Ilaria_DAmico_seno.jpg

buf5.jpeg

ilariadamico_big_1142656.jpg

Sky+Go+Press+Conference+GP_WMQ4e0wfl.jpg

Женава има 41 година и работи во Скај Италија... Џиџи да си ебеш векот братче :cuc::cuc::cuc:
Ќе си има џиџи полни раце работа....

Изгледа Переира е донесен како замена за Исла... по се изгледа дека ќе заминува или во Фиорентина или во Њукасл. Наводно им побарал на управата да му ја зголемат платата за 500.000 илјади, и овие решиле да го шитнат...

Ајт сиктер од клубот :pipi:

Исла со ништо не заслужил да добие поголема плата од Јуве.
Незнам како имаат лице некои да бараат повеќе пари за ништо.
Нека оди кај сака, иако не му се исполни желбата да игра во Реал Мадрид, нешто што го изјави 2 дена по пристигнувањето во Јуве.

Карлос Тевез кога дознал дека Манчини е еден од потенцијалните заменици на Конте, го побарал Марота и му кажал дека ако го назначат Манчини, уште другиот ден нека му бараат нов клуб.

Му благодарам на Тевез за оваа добрина. :)

Поголема е веројатноста Видал да игра повторно под раководство на Конте отколку да иде во Ман Ју...

Веќе кажавме дека ПСЖ нема да троши огромни суми за играчи. Не си бил на тој час.

Не верувам... мислам дека Конте како голем и докажан Јувентино, нема да го растура тимот кој што го градел предходниве години. ПСЖ е она што му требаше на човекот, ќе си ги има шеиците одозгора и ќе прави транфери по своја мера. Он веќе во тим ги има Ибра, Силва, Кавани, Маркињос, Верати, Пасторе, Кабаје... Види јас би се сложил играчиве да ги праќаме во ПСЖ, дека шеицине воопшто не штедат пари на трансфери, па ќе можеме добро да се офајдиме од нив... барем ќе знаеме дека сме биле во ќар од тој евентуален трансфер. А од кај знаеш бе Деви, можеби сега со седнувањето на Конте на челото на Парижаните, па можда би ни го дале Лавеци на позајмица :icon_mrgr:. Нема да ме чуди тоа воопшто.

Значи уште еднаш ќе потенцирам, мислам дека Конте апсолутно нема да ги напрега нашиве за продавање на клучите играчи во ПСЖ, има играчи од другите лиги па ќе може слободно да си пазари од таму... но и да се разбереме ако дојде некоја си мрсна цена за Видал или Погба, одма со две раце би потпишал :))))))))))

Со среќа нека му е во новиот клуб, барем таму ќе нема заврзани раце за транфери(y)[DOUBLEPOST=1406097497][/DOUBLEPOST]Ова е од Ѕулијани, како би требало да изгледа Јувентус кога ќе почне првенството :rolleyes:

Конте ако беше Јувентино немаше да го остај тимот на цедило на сред ритро ( т.е. припреми) и ќе си кажеше во мај дека си оди, а и плус во денешниот свет на фудбал нема Јувентино е ај не зема, па не е будала да не го земи Видал или Маркизио играчи со кој работел и му гарантираат успех.[DOUBLEPOST=1406123390][/DOUBLEPOST]
Веќе кажавме дека ПСЖ нема да троши огромни суми за играчи. Не си бил на тој час.
ПСЖ ќе троши доколку продаде еден од играчите а моментално се продава Лавеци и сам сака да си оди, потоа Пасторе исто и Кавани побарал трансфер ако продаде еден од овие ќе има право да лупни салам пари тоа е нареденото од ФФП

Конте ако беше Јувентино немаше да го остај тимот на цедило на сред ритро ( т.е. припреми) и ќе си кажеше во мај дека си оди, а и плус во денешниот свет на фудбал нема Јувентино е ај не зема, па не е будала да не го земи Видал или Маркизио играчи со кој работел и му гарантираат успех.

Добро тоа е твое мислење, јас го кажав моето... сепак потенцирав дека ако дојде некоја си мрсна понуда за Видал или Погба, одма би прифатил :)))))))))))

Добро тоа е твое мислење, јас го кажав моето... сепак потенцирав дека ако дојде некоја си мрсна понуда за Видал или Погба, одма би прифатил :)))))))))))
Сеа одлучете се, овој АДП бара Милки, ти сакаш зејтин. Не сме ние супермаркет, ебаго. :D

Само гласини биле наводно според француски весник, за погба би прифатил за видал неможам срцето не ми дава иако се над 55-60милиони е прифатливо.

Сеа одлучете се, овој АДП бара Милки, ти сакаш зејтин. Не сме ние супермаркет, ебаго. :D
Мене само купете ми Canon 5D Mark II, еден мал upgrade да напрам на опремата после земајте го :D

Ја сакам таблетче асус мемо пад:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom