Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Србија, Црна Гора како и Албанија, може само со л. карта.

не сум знаел ! Добро инфо. Уште да беше без зелен картон екстра. Иначе Бугарите патуваат за Србија БЕЗ зелен картон на пример.

Сакам да знам која е онаја песнана на ВиЕјџУан или ВХ1 у преводу (Vh1) шо ојт ко некоја шпица(со други песни измешани) меѓу другине песни:D уствари ко реклама е бе, незнам. Ал ме разбирате?
Имат еден тип со долга косица тефтер и еден шал замотан околу него долг ми се чинит 6километри и 3-4 цркињи во позадина шо потпевнувет.

Здраво,
ме интересира после колку неплатени сметки ја исклучуваат струјата ? (кај физичко лице, за домаќинство)

обично нац 3, но ако еднаш те исклучат,има шанса да ти стават броило со далечинска команда и влегуваш во список за неплаќачи,што значи дека ќе имаш поригорозни активности од нив во иднина

Здраво,
ме интересира после колку неплатени сметки ја исклучуваат струјата ? (кај физичко лице, за домаќинство)

гледај да не те исклучат,после 500 еврича спремај за пак да те вклучат

Здраво,
Ако си од Арачиново немај гајле, не ти можат ништо. Ако си Македонец ке го јадеш баш како што спомна членот погоре, 500 евра за повторно да те вклучат.

2500-3000 се плаќа приклучок шо трескате глупости.

Какви 500 евра, над 1700 е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom