- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.152
- Поени од реакции
- 16.095
Имаш работа во животот што ти го окупира времето или кулираш само?вака дечко ми моментално е во Америка тој замина јуни и таму ќе биде уште 3 месеци.. Инаку сме во врска 1 година и 2-3 месеци.. тој на секаков начин ми покажуваше дека ме сака и сеа тоа ми го вели ама од кај да знам може ме лаже , зашо кога и да го прашам кај е ми кажува дека е со женски од секаде, од ваму од таму... интересно му било... ама тие ко демек ги гледал на другарска база...
Ми вика ваму ке бидам 4 месеци без секс кога ке си дојдам наесен нема да те оставам на мира, ја не верувам дека би издржал таму толку време а да не ме изневери.. Мн ретко ми пишува на фб и скору никогаш нема време на скајп као демек мн е зафатен.. ја разбирам на работа оди ама не знам...... таму уште 3 месеци цели ќе биде милион километри сме оддалечени... не знам дали да му верувам сето тоа шо ми го кажува...И ја ако не му пишампрва нему не му текнува и вчера последно му пишав ја пак прва кај си те нема да пишеш, и ми вика еве сум бе седам мувикам не си наработа ми вика не денес слободен сум, мувикам што ќе правиш денес ми вика не знам ќе шетам со една другарка.. зошто башш па другарка?? не знам дали вака ми пишува само за да ме изнервира и направи љубоморна или сепак некои авантури си прави таму јас и онака не го гледам ......![]()
![]()
Ако немаш, самата слобода на умот си прави секакви филмови.
Премногу се замараш. Секој може да изневери. Дали дечко ти ќе ебе друга(и), тој си знае. И ако се деси, може ќе ти каже, може и нема да ти каже. Ти помири си се со фактот дека од него зависи.
Имај потполна доверба, без да си правиш нервози првенствено себеси, а потоа и нему да му кенкаш. Ако тој ја заебе таа доверба, тој е говедото во секој случај.