Некој да ми помогни ако можи....
Значи девојчево е све ОК, ја сакам веќе 3 месеци и знае дека све би дал за да ја имам.. И се свиѓам, не дека не, нејзин тип сум значи... Карактер ист каков што она бара..
Арно ама, таа си сака некој друг тип.. Не ми го кажува кој е што е.. Тој не ја сака, тоест не сака ни да ја види (според неа, и нејзината другарка која е воедно и моја) и таа многу го сакала веќе 4/5 месеци.. Кон мене е ептен добра, пишуваме нонстоп.. Ми кажува тајни ова она.. Нешто како најдобри другари сме, се слушаме на телефон многу често.. Со нејзиниот брат сме многу добри, и тој знае дека ја сакам, па сосема ок му е тоа..
Пред месец ипол и напнав да ми кажи дали сака да сме нешто повеќе, тоест дали ќе биди нешто со нас.. Ми рече знаеш ја и ти засекогаш ќе останиме добри другари, ама дека ќе биди нешто помеѓу нас не ми се верува..
Знам сега многу ќе ми речат најдиси друга, баталија, остави ја.. Ама не е тоа тоа.. Досега во животов немa девојче што се понашало подобро од неа кон мене...Мора нешто да превземам за да го заборави него и да ме засака мене.. Што ? Незнам.. Ваше мислење ?