GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Ах бе Субзеро... да си глупав не си,ама зашто не сакаш да разбереш ?'
Seriozno ovoa ti? Pa na youtube postojat i dok videa deka Elvis e ziv!
Naucno "moze" da se dokaze! Moze e goooolem zbor.
Dali nepocituvanjeto na drugi religii (i postari od hrist) e del od hristijanstvoto?
Da za tebe za mene ne...Jas ne te pumpam so vakvi bozji "sokantni" vistini....
Again ti se poklonuvas na veruvanje i tugo iskusenie i me ubeduvas mene deka jas ke goram ako ne veruvam vo nego.
Jas ne veruvam vo vecen zivot...Nema ni ti ni jas da odime tamu! Logika i Religija ne odat zaedno.
1.Зошто ваква ниска глупост напиша со ова Јутуб за Елвис.. ? ова јас што го постирав е ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА КОЈА ДОКАЖУВА ИСТОРИСКИ НАСТАН СПОМНАТ ВО БИБЛИЈАТА! имаш факти писмени и визуелни што не разбираш не знам!? види го документарецот па после пишувај направи ми услуга и мене и себеси..
2.Може значи МОЖЕ а не МОЖДА/МОЖЕБИ... како да се изразам ете ти кажи ми од Македонски литературен јазик за нешто што е факт ? кој збор освен МОЖЕ ќе се употреби во случајов да се докаже дека Библијата е единствена книга која (може) да се докажува научно?
3.Библијата вели дека треба сите да се почитуваат и никаде не се пропагира во Библијата омраза спрема другите религии туку со реченицата НЕМАШ ДРУГИ БОГОВИ ОСВЕН МЕНЕ се дава до знаење дека дефакто тие се лажни и исто како оние кога Евреите се поклонувале и го обожавале Амон Ра,Телето и други измислени култови..
4.Јас никого и никогаш не сум убедувал никого а најмалку тебе,не знам од каде го доби тој заклучок.Јас ти одговорив само што вели Христијанството.Ако мислиш дека јас те убедувам,бујрум отвори Библијата и прочитај што пишува во Новиот Завет,во пророштвата на Даниел и Откривенијата.Ете ти три докази(писмени) дека не те убедувам јас туку само ти пренесувам информации.
5.Тоа е твое право да веруваш во што сакаш во кое јас не верувам.