Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
На SSN искочи дека сме го сакале Квадратот, не не не не не не и не. Дај некако Баерн или Барса нека го проберат, тој и Кавани ич не ги сакам.
Квадрадот и Кавани се без потребна инвестиција...има многу подобри опции од овие двајца
Инаки од денес шпекулациите за Хумелс се засилуваат, и не се од дејли феил или од огледалото

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Од Спорт Витнес мислам кажаа дека новинарот од Билд за Хумелс се повикува на непостоечки новинар во Англија :гик:

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Од Спорт Витнес мислам кажаа дека новинарот од Билд за Хумелс се повикува на непостоечки новинар во Англија :гик:
Могуче.

Бтв да не се возеше случајно во воз вчера за ск? Не бев сигурен дали си ти :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
САФ ќе објави обновена биографија зимово, ќе се дополнува старата со дешавките од пензионирањето...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Де Вриј, Хумелс, Видал и договорен Стротман за зима..Нани Андерсон Клеверли Велбек Јанг АУТ и јас сум задоволен

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не може да летаат и Клеверли и Велбек и Јанг и Заха и Маха затоа што ќе се наруши homegrown квотата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Јанг, Андерсон и Нани се играчите кои во секој случај мора да летнат. Едноставно нема никаква корист од нив. За Заха не знам, би сакал да добие уште една шанса, мада мноогу далеку е од тоа што го очекувавме. Од Клеверли и Велбек не верувам дека ќе биде нешто, ама ете homegrown се, а и не се толку лоши за резерви, ќе завршат работа во некои понебитни мечеви секако.

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
На SSN искочи дека сме го сакале Квадратот, не не не не не не и не. Дај некако Баерн или Барса нека го проберат, тој и Кавани ич не ги сакам.
Квадрадо е одличен играч не знам зашо не би го сакале у тим, Во Фиорентина газеше дечкото исто и на светсково со Колумбија беше одличен, а предност е и што во Фиорентина играше wingback, а за колумбија крило, што би значело дека може да се прилагоди и на класична 4-3-3 формација која е заштитен знак на Ван Гал, но и на формацијава шо ја играше Холандија летово...е сега точно не е во рангот на Ројс:vozbud:, Ди Мариа, или Робен, ама сигурно е подобар од нашиве крилни фудбалери...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Квадрадо е одличен играч не знам зашо не би го сакале у тим, Во Фиорентина газеше дечкото исто и на светсково со Колумбија беше одличен, а предност е и што во Фиорентина играше wingback, а за колумбија крило, што би значело дека може да се прилагоди и на класична 4-3-3 формација која е заштитен знак на Ван Гал, но и на формацијава шо ја играше Холандија летово...е сега точно не е во рангот на Ројс:vozbud:, Ди Мариа, или Робен, ама сигурно е подобар од нашиве крилни фудбалери...
Ама за 40 милиони како што спомнува директорот на Фиорентина? Мене пренапумпано ми делува. Сега некој ќе го спомне Ерера но тој е шампион со Шпанија У21, со Билбао на 19 години не расклопи по средината и дома и на гости, сме го осетиле на своја кожа како Роналдо, РвП. Немаме европски наптреварувања сезонава така да мислам по крилата ќе завршат работа секакви комбинации од Мата, Јанузај, Кагава, Руни, РвП, Заха па и Лоренс ете :) Подобро нека ги чуваат парите за следното лето и се надевам дека директорот на Фиорентина сака да направи bidding war помеѓу клубови за да извлече што повеќе.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Ако игра класична 4-3-3 ќе биде интересно. Нема ниту едно квалитетно крило, а и Руни и Мата стануваат вишок. Мислам дека ќе игра модифицирана 4-3-3, со две десетки со огромна слобода зад напаѓачот, нешто како Шпанија, 4-1-2-1-2 и 3-5-2. За било што друго фалат бар две квалитетни крила.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Клеверли е океј да се има во тим, ќе се најде. Играше добро под Ферги. Сака пас фудбал, исто и Ван Гал, заразлика од Мојс.
Клеверли мислам дека ќе биде пристоен играч со по околу 15-20 настапи во сезона.

Велбек исто не треба да се продаде. За мене е добар, ќе се наоѓа.

Јанг, Андерсон, Нани аут по секоја цена.

Член од
11 март 2010
Мислења
306
Поени од реакции
320
Ама за 40 милиони како што спомнува директорот на Фиорентина? Мене пренапумпано ми делува. Сега некој ќе го спомне Ерера но тој е шампион со Шпанија У21, со Билбао на 19 години не расклопи по средината и дома и на гости, сме го осетиле на своја кожа како Роналдо, РвП. Немаме европски наптреварувања сезонава така да мислам по крилата ќе завршат работа секакви комбинации од Мата, Јанузај, Кагава, Руни, РвП, Заха па и Лоренс ете :) Подобро нека ги чуваат парите за следното лето и се надевам дека директорот на Фиорентина сака да направи bidding war помеѓу клубови за да извлече што повеќе.
Баш годинава не ги жалам за пари:), а од догодина стапува на сила договорот со адидас така да не сме за жалење...од друга страна не го сакам Квадрадо или било кое крило освен Ројс, ако не ја средиме средината Видал + уште еден и одбраната со еден централен дефанзивец и лев бек за ротација....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Баш годинава не ги жалам за пари:), а од догодина стапува на сила договорот со адидас така да не сме за жалење...од друга страна не го сакам Квадрадо или било кое крило освен Ројс, ако не ја средиме средината Видал + уште еден и одбраната со еден централен дефанзивец и лев бек за ротација....
Точно а и ги разбирам зошто трошат пари, сакаат уште нареднава сезона да се освои титулата. Барем ако е точно она што го дрндаше Вуди.

п.с. сега искочи ова барем кај мене на itv твитерот - Manchester United are ready to launch a new £42.5 million bid for Juventus midfielder Arturo Vidal this week

Kajgana Shop

На врв Bottom