- Член од
- 12 декември 2009
- Мислења
- 161
- Поени од реакции
- 69
@ShakaZulu пиши ми како правилно да ја ставим сликата за да знам и за друг пут да не грешим ако сакаш ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

1 отвараш галерија.@ShakaZulu пиши ми како правилно да ја ставим сликата за да знам и за друг пут да не грешим ако сакаш ?![]()
Искрено таа пријавената не ми делува за макро, таа другата која овде на дискусии ја стави појќе ми личи, некои фотки и не можеш сосем сигурно да кажеш дали се макро ако немаш увид во природна големина на фотката, ај да е буба, цвет, трева, кај твојата е потешко да се одреди али ми е сумњиво дека е макро....@Let3 ќе те молам за пресуда за да имам време ако треба да ставам нова фотка
Фала[DOUBLEPOST=1405101458][/DOUBLEPOST]значи @Let 3 срам да ти е, сеа викендов ќе ме нема, не прифаќам дисфалификација во последен момент оп стоп!
Таа тука што ја ставив е истата што е пријавена, со растението кое го држам во рака, за да покажам колку е мало, демек нели поголемо треба да изгледа. А дупката е пукнатина помеѓу скалитеИскрено таа пријавената не ми делува за макро, таа другата која овде на дискусии ја стави појќе ми личи, некои фотки и не можеш сосем сигурно да кажеш дали се макро ако немаш увид во природна големина на фотката, ај да е буба, цвет, трева, кај твојата е потешко да се одреди али ми е сумњиво дека е макро....

аа така можеТаа тука што ја ставив е истата што е пријавена, со растението кое го држам во рака, за да покажам колку е мало, демек нели поголемо треба да изгледа. А дупката е пукнатина помеѓу скалите
На крај вие одлучете![]()
И кај мене во листање, на купче ги покажува сите но при листање фалат некоидечки....само кај мене ли галеријата за пријавени фотографии не функционира? ова е веќе трет натпревар по ред каде што пишувам дека не се отвараат сите фотки од галеријата иако се во албумот...ги скока, ко да не постојат...
се гледа тие што гласаат колку ги листаат сите пријавени фотки хахахаха него ова трае долго време...зашто сум си приметила дека мојата е секогаш во рипнатитеИ кај мене во листање, на купче ги покажува сите но при листање фалат некои
фалат околу 8-9 фоткијас обично ги знам фотките уште додека се пријавуваат и не ги лисртам туку сите на купче отворени и кликам на тие шо ми изгледаат поинтересни да ги видам поголемисе гледа тие што гласаат колку ги листаат сите пријавени фотки хахахаха него ова трае долго време...зашто сум си приметила дека мојата е секогаш во рипнатитефалат околу 8-9 фотки
фатиф врски да ги банираат на некој ден...Едвај дочека, признај? Гарант си ги отстранил некако![]()