IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Со вакви финти ни мали деца веќе не се лажат.
Зато шо е војна и се се користи за своја корист.@Let 3
Се тоа океј. Мене ми е зошто од МВР на Украина лажат и фабрикуваат вести.
Дај прво линк од веста на украинското МВР која викаш дека е лажна и фабрикувана.@Let 3
Се тоа океј. Мене ми е зошто од МВР на Украина лажат и фабрикуваат вести.
Аваков за ова видео имаше изјавено дека снимката е од Краснодрон. И дециден беше дека е на бунтовниците.
Во Краснодрон нема салон БОГДАН ниту пак во Тореж ниту во Снежное.
Dosta be pa ti..Izigravash nekakva CIA ovde i sledish Bulkovi niz cela teritorija na Ukraina, se shto nekoj ke objavi bilo fake, samo tvojata "istraga" e verodostojna. 24/7 si ovde i samo postirash i shirish poluvistini i nedokazhani "fakti" Tolku li dobro te plakjaat da mu se nevidi. Ve fakja ochaj i veke ne znaete shto lajna da postirate na forumi, tvitovi, fejsbukovi.
Со вакви финти ни мали деца веќе не се лажат.
А што придонесе ти за оваа тема?Dosta be pa ti..Izigravash nekakva CIA ovde i sledish Bulkovi niz cela teritorija na Ukraina, se shto nekoj ke objavi bilo fake, samo tvojata "istraga" e verodostojna. 24/7 si ovde i samo postirash i shirish poluvistini i nedokazhani "fakti" Tolku li dobro te plakjaat da mu se nevidi. Ve fakja ochaj i veke ne znaete shto lajna da postirate na forumi, tvitovi, fejsbukovi.
Seto toa tie badijala, nikoj ne te svakja seriozno, si ja utnal cela rabota. Starite trikovi so "ako edna laga ja povtoruvash dovolno dolgo, ke stane vistina. This time around you've got to do much better, starite trikovi nitu kaj mali deca veke ne uspevaat.
Јас те прашав како од видео на кое се гледа само билборд и бандера дојде до заклучок дека видеото е снимено во Красноармејск, ти излезе со Богдан салонот и страната на која може да се види дека таков салон има во Красноармејск.Овој Игорче колку се напнува. Еве бе пријателче. Иако си ми на игнор листа морам да ти одговорам, гледам се напнуваш многу.
Аваков.
Arsen Avakov
Yesterday at 3:32am · YouTube ·
Подразделенијами скрытого наблјуденија МВД Украины сегоднја 18 ијулја в 4.50 утра зафиксирован тјагач с загруженным гусеничным ракетным комплексом , двигајуштијсја по направленију через Краснодон, в сторону границы с Россијској федерациеј.
Бтв како тоа си ме фатил во маниупулација?
Јас според видеото ти велам дека е од Krasnoarmeysk видеото.
Си измешал ти лекарставата утрово.
ете он неможе да потврди ама па ни ти неможеш да потврдиш дека билбордот е таму, што значи и ти неможеш да си сигурен и сеа доаѓаме до моментот зашто на тебе да ти се верува а на него не?Јас те прашав како од видео на кое се гледа само билборд и бандера дојде до заклучок дека видеото е снимено во Красноармејск, ти излезе со Богдан салонот и страната на која може да се види дека таков салон има во Красноармејск.
Манипулацијата е тоа што ти ‘заборави‘ да спомнеш дека Богдан авто салони има по повеќето градови во Украина и Богдан сам по себе ништо не докажува.
И повторно те прашувам затоа што не ми одговори, дури и во Краснодар да нема таков салон, зар невозможно е во Краснодар да има билборд кој го рекламира тој салон?
на Игорче исцелител секогаш може да му се верува ... нели гледаш дека дечкото е упатен .. и ако ви треба инфо за салонот за коли што го спомнувате прашајте го Игорче исцелител .. он еднаш имаше сервисирано Тенк во еден од салоните кога беше на турнеја низ украина !!!ете он неможе да потврди ама па ни ти неможеш да потврдиш дека билбордот е таму, што значи и ти неможеш да си сигурен и сеа доаѓаме до моментот зашто на тебе да ти се верува а на него не?
ете он неможе да потврди ама па ни ти неможеш да потврдиш дека билбордот е таму, што значи и ти неможеш да си сигурен и сеа доаѓаме до моментот зашто на тебе да ти се верува а на него не?
Ne me citirija vo nikoja tema nema da dobies odgovor od mene!Не бе, се заебава.
Битно е АлКаеда како тебе, што мисли за војните на Русија.