Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.636
- Поени од реакции
- 35.496
Cui Bono?Ne e sekogash kako shto izgleda, mestenka e, prvo da se prashame koj dobiva a koj gubi od ova.
(можеш слободно да прескокнеш некаде до 02:20)
Cui Bono?Ne e sekogash kako shto izgleda, mestenka e, prvo da se prashame koj dobiva a koj gubi od ova.
Ако не се лажам, вадеа слики од Букот како е стациониран веројатно во градска населба или слично, со згради околу него.Во врска со Бук и неговите забележувања. Јас кога би бил тој што го срушул авионот, нема да го возам рандом низ градчиња во источна Украина туку би го ставил во некоја гаража,би го демонтирал, би го закопал негде... не знам било што само да се ослободам од него и да го скријам за да не биде најден наскоро. Подоцна кога би се смирела ситуацијата ќе се ослободам перманентно од него. Дефинитивно не би го возел никаде а најмалку кон Русија.
Инаку ме интересира дали има придружба и дали е камуфлиран во видеата каде што е наводно забележан.
Имам видено слики од него но едните се замаглени и не се гледа добро а на други пак воопшто не е камуфлиран па дури и има промена во ракетите (недостасуваат ракети на една слика,на друга различни бои имаат итн). Како да сака да биде најден.Или пак сепаратистите немаат што да кријат што би значело не се тие?<--Обични обсервации не напаѓам никого.Ако не се лажам, вадеа слики од Букот како е стациониран веројатно во градска населба или слично, со згради околу него.
еве сега ја од страх веќе нема да летам со авијони пошо работам на антигравитацијски погони, ласерски пушки и револвери и имам нова рецепта за совршени кифлички со сирењеЕве уштге една теорија зашто е срушен авионот.
sigurno ako je pogodjen kaze projektilom te vrste kao sto tvrde otkuda da padne na tako uzak i kao ocrtan prostor i zrakoplov i tzv 295 osoba , sve jako izgorjelo a nadjeno 50-ak putovnica nedirnutih , u tom zrakoplovu su naime letjeli 100-ak naucnika koji su navodno imali lijek za tzvAIDS ili sidu na kongres u Australiju , i vidi cuda za tzv bolest sad opet nema lijeka izgorila sa naucnicima , jos kao i sa istim zrakoplovom iste kompanije istih boja i stijega i vidi cuda u istom nikad nadjenom identicnom zrakoplovu letjeli opet 4 od 5 strucnjaka za neki veliki izum i vidi cuda 4 nestala u magli posto zrakoplov nikad nije pronadjen samo peti i opet vidi slucaja Rotscild prezivio posto nije letio , mislim puno je tu cuda sto se pitaju i ovi strucnjaci iz rai24 nyuz sto ovo objavise a oni ili neko ih kazu napao stranicu nakon ovog objavljivanja , mislim dosta logicnosti u eto da kazem nelogicnoj USA interpetaciji slucaja,,,,
Што пуши типов кој го напишал параграфот?Еве уштге една теорија зашто е срушен авионот.
sigurno ako je pogodjen kaze projektilom te vrste kao sto tvrde otkuda da padne na tako uzak i kao ocrtan prostor i zrakoplov i tzv 295 osoba , sve jako izgorjelo a nadjeno 50-ak putovnica nedirnutih , u tom zrakoplovu su naime letjeli 100-ak naucnika koji su navodno imali lijek za tzvAIDS ili sidu na kongres u Australiju , i vidi cuda za tzv bolest sad opet nema lijeka izgorila sa naucnicima , jos kao i sa istim zrakoplovom iste kompanije istih boja i stijega i vidi cuda u istom nikad nadjenom identicnom zrakoplovu letjeli opet 4 od 5 strucnjaka za neki veliki izum i vidi cuda 4 nestala u magli posto zrakoplov nikad nije pronadjen samo peti i opet vidi slucaja Rotscild prezivio posto nije letio , mislim puno je tu cuda sto se pitaju i ovi strucnjaci iz rai24 nyuz sto ovo objavise a oni ili neko ih kazu napao stranicu nakon ovog objavljivanja , mislim dosta logicnosti u eto da kazem nelogicnoj USA interpetaciji slucaja,,,,
Малце околу видеово.
Looks like it was made in Krasnoarmiysk (city under UA army control) https://goo.gl/maps/gYDT9 Buk moving to NW by M04.
And camera angle
![]()
И сега што правиме?
Затоа не се истрчува со заклучоци.
Супер ти е детективската работа досега, арно ама (случајно или намерно) заборави да кажеш дека истиот тој салон Богдан го има и во многу други градови низ Украина, некои од нив во источна Украина на територија на сепаратистите. Ете во Луганск исто така има Богдан салон. Има во повеќето градови.Да се самоцитирам и да се потврдат некои работи.
Еве видео на кој се изострова билбоардот.
За овој бук кој Украинско министерство за внатрешни работи тврди дека е на востаниците, и со кој бил оборен Боингот. Кога се зумира видеото, на болбордот има реклама за автосаллон. Пишува Богдан.
Е сега истиот тој салон Богдан се наоѓа во градот Красноармејск.
Еве информации за салонот.
http://rst.ua/autosalons/?city=129&make=661&model=0
Градот е по контрола на трупите на Украина од 11 Мај.
Е сега зошто министерството за внатрешни работи лажира вакви видеа? Ако се чисти?Прегледај го приврзокот 97974Официјално министество на Киев го има поставено видеото.
Мислам дека може да се најдат десетици и десетици видеа со украински булкови и на положаи и во движења.Да се самоцитирам и да се потврдат некои работи.
Еве видео на кој се изострова билбоардот.
За овој бук кој Украинско министерство за внатрешни работи тврди дека е на востаниците, и со кој бил оборен Боингот. Кога се зумира видеото, на болбордот има реклама за автосаллон. Пишува Богдан.
Е сега истиот тој салон Богдан се наоѓа во градот Красноармејск.
Еве информации за салонот.
http://rst.ua/autosalons/?city=129&make=661&model=0
Градот е по контрола на трупите на Украина од 11 Мај.
Е сега зошто министерството за внатрешни работи лажира вакви видеа? Ако се чисти?Прегледај го приврзокот 97974Официјално министество на Киев го има поставено видеото.