Фан Клуб: Интер

Не е на арно работата штом ти си оптимист. :)

Hah+good+one+_9e4aa3a648b25637846265f63f4bb974.jpg

6-1 краен резултат.
Хесус мислам дека го постигна последниот гол.

Бонацоли одма у прв состав.комшиките одвај само 2-0 против некојси Ренате или што ти ги јас знам.
Мааачкај си гииии :vozbud::vozbud:[DOUBLEPOST=1405537608][/DOUBLEPOST]еве линк со головите,Бонацоли два јаки гола им стегнал

http://www.intercroatiacrew.com/ind...ter-trentino-team-61&catid=34:inter&Itemid=53

Последно уредено:
Оби бил жив... Ах какви таленти само уништуваме...

Оби, и јас денес го видов, си помислив дека летово ќе го продадат негде. До пред 2-3 години играше за Нигериската репрезентација, сега неможе да фати место во Парма.

Ви текнува ли на Даниел Беса, детето што пали - гаси беше во младинската Лш, кај отиде, кај го запустија, ни трага ни глас од него нема.

Оби, и јас денес го видов, си помислив дека летово ќе го продадат негде. До пред 2-3 години играше за Нигериската репрезентација, сега неможе да фати место во Парма.

Ви текнува ли на Даниел Беса, детето што пали - гаси беше во младинската Лш, кај отиде, кај го запустија, ни трага ни глас од него нема.

Последно го дале на позајмица во холандска втора лига во Спарта Ротердам .:eek:

Бало, Лонго, Дестро, Беса...

Од секој континент собираме играчи, да не можеме еден играч да го наметнеме во првиот тим, факинг Кузмановиќ им фаќа место на оние кои треба да се градат. Последниве 3 сезони ни за европа не се бориме, ние кариера на Кузмановиќ и Роки им правевме... Колку има само за пишување....

И Икарди промашил пенал против умрениве. Белфодил врати сееее, ти барем 2 можеше да промашиш против истиве.

Иначе Оби не сме го уништиле ние, реално гледано. Играше доста кога беше Бенитез тренер. Само детето си има константно проблеми со повреди , затоа и не успеа да се наметне во Парма. Ако успее да ги избегне тие проблеми може да биде од голема корист за у средина, плус може да покрива и лево во 352 формација.

Ова на утакмицава денеска било 4-4-2 формација со Џонатан и Додо како крила.
Ако цефка тренеркава планира да ми игра ваква раниери формација само колку да игра со 4 позади ич нека не ни пробува, нека си се врати на 3-5-2.

Години уназад немало ваков ентузијазам пред почеток на сезона, да се надеваме на арно ќе биди и дека конечно ќе тргни како шо треба ... :)
Генерално гледано мислам дека досега паметно се гради новата екипа, добра е политиката на Тохир да се дава акцент на млади играчи кои би требало да се столб во инднина. Само уште еден напаѓач (да не се повторуваме :) ) околу 15-20милиони и со господ напред во топ3. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom