ти имаш проблеми со нервите бе батка, на 4-5 километри да ти пречи бучава дома во затворен објект ти имаш дефинтивно проблеми иди на доктор најозбилно, и немој сега оџата не прави толку бучава да те буди сред спиење на оџата и треба 2 минути да повика на молитва,2 минути бучава ако воопшто има бучава никој нема да го разбуди од спиење читај малку психологија, медицински магазини, а концертите на Billy Idol,Пиво Фест и ред други концерти што се одржават во близина на кеј не ти пречат,исто музиката од кафаните во близина таа нивна бучава ја има преку цела ноќ се до утринските часови,оџата не повикува цела ноќ за молитва,само во утринските часови 2 минути максимум, мене џамијата ми е 200 метри далеку и озбилно ти кажувам ме има случено илјада пати да не се будам за утринската молитва, кога работев во близина на католичката црква камбаните не ми пречиа и некогаш трае прекѕ 10 минути, а тоа дали си кафир, што си не ме интересира само немој молим те безвесни причини да најдеш само да ги лечиш комплексите што ги имаш во врска со Исламот, малку почит. јас не те осудувам бидејќи не сум никој да те осудувам,барам истото. Ти го имаш својот живот Господ ти го дал тоа право прави што сакаш, јас правам што сакам нели. само без прерасуди.