Моментална физичка состојба (слики)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Да бидеме реални од сликава ништо не се гледа дали има промени или нема, јас лично не гледам некоја драстична разлика, многу минимална па и да ја нема...
На вторава слика си малце послаб.. А за 3 години е мн малце разлика :)
Ја да вежбам три години така ке бидам како CR7 :)
Многу глупо си се сликал.
Сликај се цел...

Sent from my iPhone using Tapatalk

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Да бидеме реални од сликава ништо не се гледа дали има промени или нема, јас лично не гледам некоја драстична разлика, многу минимална па и да ја нема...
Сликај се цел...

Темава да се преименува во Моменталната физичка состојба (слики) на Stef Bachatero.

Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Стефан, не е битно тоа што ти тука на нас ни го докажуваш дека имаш некаква невидена трансформација. Да, имаш промена си бил дебел сега си ослабен, уште си мрсен не си издефиниран, не викам дека тоа е брз процес ама со тоа замарање, вежбање, исхрана, проценти, телесни маси, јаглехидрати, витамини, глутамини, амино киселини, топачи, протеини, креатини си НУЛА. Можеби раката ти е добра, ама тоа и мора да е така ако се знае дека од сите мискули на телото, оние на раката (бицепс, трицепс) најлесно се прават, заради тоа што и без тегови и дигање ти се постојано активни во текот на денот (земи пример една лубеница од продавница додека ја однесеш до дома ќе ти реагира бицепсот) . Така да не се обидувај да се докажуваш заради тоа што сите ќе ти се смеат за 3 години колку НЕ си направил. Да не се докажуваше и кучоперчеше до толку можеби сеа ќе си беше топ, ама тоа фалбаџиското кај тебе е најголем проблем, испаѓа како ти да вежбаш за да им докажеш на другите, а не за самиот себе си. :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Сликај се цел...

Кажа човекот што нема поим за што се калории,макронутриенти и тренинг.
Направи бе ти подобро,не гледам дека правиш нешто околу тоа.
П,С не примам критики од луѓе што сериозно не се бават со бодибилдинг.

Последно уредено од модератор:
Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
не хејтајте само и коментирајте што не направил за промена поздравете што направил и продолжете со вашата трансформација. Премногу се замарате со стеф , дали би арогантен, дали бил добар за вежбањето , дали знаел дали не..за разлика он неговото си го тера. Секој си има свои цели и своја мотивација , на карајот пак се сведува за себе а бидеш број 1 а другите би сфатиле.
Пс: темава стварно се сведува на моменталната состојба на стеф и негово хејтање,

Член од
17 март 2014
Мислења
670
Поени од реакции
917
Ама темава е нели оставаш слика и под тоа коментари што е добро што е лошо кај треба да се поправи, да се надогради, кон што повеќе да е обрне внимание и слично. Во овие 40 страници видов дечки со стварно многу јаки тела и кон никој од нив немаше провокација, зашто? Заради тоа што и да им се укаже критика ја прифаќаа, а овој провоцира а е нула, ете тоа е муабетот зашто на сите им оди на нерви. Па да кажеш да има некое тело woow па да му завидуваш, а на ова да се фура толку... па стварно не иде. Ни во најлоша форма не би сакал да имам тело како неговото.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Како прво не мислев ништо лошо, него бев само реален, давам мислење на тоа што го гледам, стеф како човек да го тргнеме, и друг да беше истото ке го пишав, значи на сликата нема некоја си разлика исти се.. Немав намера да хејтам.
Тоа е тоа

А инче стеф не се секирај јас што знам и со што се бавам и што сакам да постигнам.
Гледам одма се навреди за едни реално објективно мислење , жалам искрено немав таква цел.. Јбг

Плус како што рече човек што не се разбира од тие работи што ги кажа,признавам не се разбирам од калории , макросрања и сл.
Од проста причина што не ме интересираат тие работи..
Ама и без да ги знам тие работи јас за тебе сум атлета.. А да соберам се на се активно ни година не вежам...
Така да...

Последно уредено:
S

Stef Bachatero

Гостин
Less talking do the walking.
Јас го правам тоа, не знам за вас и не ме интересира.

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
бољи став, нијанса подобро рамено, рака благо помасивна, грб по исправен(што е одличен напредок), фризура по тренди и драстично погрда фаца...според мене тоа се разликите објективно гледано, се на се има благ напредок

Член од
13 септември 2009
Мислења
560
Поени од реакции
434
Стеф да не се уфураше и да не праеше self-пропаганда можеби до сега ќе беше повеќе ценет....вака сите те хејтаат и те пљукаат,ама сам си крив...се напраи дека си Лазар Ангелов и најголема грешка почна да им продаваш муда за бубрези на дечки што со години вежбаат и се нивоа над тебе..

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
После 7-8 месеци пауза,и 1 месец враќање(активно),и 1 недела пиење рапид катс и трчање... стомакот и градите мислам дека ми се најлоши во споредба со останатото. 10437442_10204112295671510_3694940437065892935_n.jpg 20140716_212809.jpg 20140716_212823.jpg Screenshot_2014-07-16-21-45-51.png

Kajgana Shop

На врв Bottom