Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus will do fine without Conte - Moggi

When asked if he felt Conte resigned over the possibility that Arturo Vidal might depart to join Manchester United, the 77-year-old replied: "It could be, but with an offer worth €50 million you need to take it and find replacements.

"Clubs must look at the balance sheet, as nowadays we see bankrupt clubs all the time and budgets must go hand in hand with sporting requirements.

Хаха, да да, сите 4ца срединисти асални што ги имаме, фрли ги у прва постава. Како што немаме замени асални, а не ни очекувам да се купуваат други играчи, до ноември нема да издржат.

Е сега, немало :). Па баш Пепе вчера го видов тренира ли тренира. Трча, вежба, ослабел, заличил на фудбалер. Ако се оправи од све што му се случуваше, а веројатно е ОК и влезе во форма и полуди ќе биде одлично. Плус ова Французинчево, (братучед на Погба по фризура) не ми изгледа наивно. Ако најдат начин да го вратат и Џакерини, мислам дека добро би се вклопил кај Алегри.

Алегри е огромен фан на Хамшик и сака млади фудбалери така да очекувајте да сме поврзани со Хамшик, и со некое младо лево бекче ( тие му се слабост) и мн млади ќе добијат шанса за разлика.

Алегри е огромен фан на Хамшик и сака млади фудбалери така да очекувајте да сме поврзани со Хамшик, и со некое младо лево бекче ( тие му се слабост) и мн млади ќе добијат шанса за разлика.
за разлика од конте ?

Демек Тевез побарал состанок со управата. Ќе се изначитаме шпекулации, ама ова не ми се допаѓа.

Друг можен состав од Алегри.

Демек Тевез побарал состанок со управата. Ќе се изначитаме шпекулации, ама ова не ми се допаѓа.
Нормално е при смена на тренер играчите да побараат состанок со управата,да видат дали се во плановите на новиот тренер,дали ќе се смета на нив за сезоната што следи и сл.
Али не ми се свиѓаат ни мене овие шпекулации.Некои играчи премногу се врзаа со Конте,така ништо нема да ме чуди на крај

Нормално е при смена на тренер играчите да побараат состанок со управата,да видат дали се во плановите на новиот тренер,дали ќе се смета на нив за сезоната што следи и сл.
Али не ми се свиѓаат ни мене овие шпекулации.Некои играчи премногу се врзаа со Конте,така ништо нема да ме чуди на крај

Матри е многу врзан со Алегри, можеме да си го вратиме.

На големо се шушка дека Андреа Пирло е пред трансфер во Турција :facepalm:

Ако Конте го сакаше толку Јуве ќе останеше без разлика на се... како Фергусон шо остана во Манчестер, он остана без играчи како Бекам , Ван Нистелрој, Роналдо па човекот си остана во Манчестер... Колку е кривицата на управата на Јуве, толку е и на Конте

Не го сметајте овоа како некоја провокација пошто не е.

Ако Конте го сакаше толку Јуве ќе останеше без разлика на се... како Фергусон шо остана во Манчестер, он остана без играчи како Бекам , Ван Нистелрој, Роналдо па човекот си остана во Манчестер... Колку е кривицата на управата на Јуве, толку е и на Конте

да да остана без играчи такви ама најде адекватни замени за нив а не со исла и со пелусо

Според SKY ова го планира алегри :

--Licht--Barzagli--Chiellini-- Evra--
-------Pogba---Pirlo--Vidal--
-----------Marchisio----
----Tevez----Llorente---​
По што се работи за Алегри можно е да експериментира со составот Исла, Лихштајнер и Асамоа да ги игра во средина место Погба и Видал, а позади Касерес како бек. Кај нас Абот еден натпревар го има играно како крило. :pos:
Он едно планира а секој натпревар менува нешто. Сакам да видам дали истиот памет ќе го има и кај вас.

да да остана без играчи такви ама најде адекватни замени за нив а не со исла и со пелусо

Да да адекватна замена за Роналдо е Јанг секако се сложувам со тебе :icon_lol: Не заебаај по заминување на Роналдо немаа асално крило... си останаа со Јанг и со неписмењакот Нани

Да бе.. Во во право си.. Само што ветуваа силен Јуве, а не пордавање на клучните играчи..

Ако има линк од пресконференцијата споделете тука

Да бе.. Во во право си.. Само што ветуваа силен Јуве, а не пордавање на клучните играчи..

И во минатото Јуве продавал и наоѓал адекватни замени како онаа Зидан, Недвед; Зошто да не биде случај и сега

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom