Рековме да не се нервираш. Што сега и безобразен ќе бидеш, освен неук за работиве што се зборуваат тука?
Сам се фати за орото, сега играј го како што треба... дојде, „лаеше“ се нешто од глупости до мистерии and beyond, сега трпи ги ударите и види до каде ти е знаењето за работиве...
Лесно е да се обвинува постојано некој за да се оправдаат сопствените заблуди !
Барем да се има цврст темел (Јесод)
Ако толку те палат сатурналиите, ќе мора да прочиташ повеќе за тоа (немој со оние лековерни поврзувања на Сатурн преку Сет со Сатана - тоа се играчки за мали деца).
Прашав до кој тоа бог јас сакам да сум рамо до рамо и од каде таа идеја кај тебе за мене?
Бујрум... малку прашања, вака да видиме на каде влечеш ти и твоето постоење на Земјата... а ако заврши со темава, слободно кажи, нема да се малтретираме еден со друг, нели

Секој по својот пат... не ти велам да бидеш Телемит, не се плаши - никому не велам така![DOUBLEPOST=1405444871][/DOUBLEPOST]
За астролошкиот знак „Шкорпија“ може да прочиташ
тука (а и секој што го интересира малку од малку астрологија).
Има и други дела, но ова е така, напишано на едноставен јазик...
Koj se nervira ,ja negledam nekoj drug tuka da se napinja vo vrska so temava osim tebe

Nema da bidam bezobrazen nego sum bezobrazen

za sekti

Trpam udari ali ti neznam dali ke go primis staroto sonnce na gradi

ili od strazarska kula pozadi
Sopstveni zabludi imas ti ,ti se narekuvas thelemist i heptagram a ne ja

yesod lunatic control
Saturn preku aiwass pa do thelema u sekta
Do koj bog pa do toj sto go obozavas i mu se podavas i umot tie e poln so negovi koncepti i sliki ete do toj

I na komu mu sluzis

Posle ova ocekuvam da izigravas deka si humanitarec
Kako nevelis koga propagiras na sekade uste fali i video spotovi da vi praat so vasi temi vo Makedonija
Kakva astrologija kakvi bakraci i zasto bas skorpija ,sto deka imaat najvise interes u vasi tematiki ezoterija i okultizam hahaha
@Шкорпион - се пронаоѓаш некаде во овие зборови?