Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ЛОШО !!! Не ми се ни верува дури, ова е лошо, лош момент. Може да настане дури сега голема катастрофа, односно да станаме просечен тим.

ете беља работа..........си отиде најјаката карика

се надевам барем ќесе смени онај ебан стил со 3јца халфови во одбраната

Кон никого. Едноставно вели дека Јувентус и Конте го раскинале договорот со меѓусебен договор и пцуе во стил "нека оде се у.пм и колку лош одмор"...
И него го пече, ама неможе ништо да каже против педериве у одела, сепак е скоро како дел од клубот...па мора на тој начин да се изрази, демек ''ај у курац нека иде се, никој не е крив, така се погоди, судбина'' :facepalm:

Фабио Капело нека го вратат сега :ROFLMAO:

Џабе е што и да кажеме сега. Нека си ебат матер управата заедно сите до еден. Срам нека им е бидејќи го дозволија ова.

Дај да станам од компјутеров оти може и да го сокршам ако покрај 100те вести што ги прочитав за Конте во рок од 5 мин, ако се појави уште една...

Има ли некакви шанси за Такинарди да упадне у „трка“ за тренерска позиција?
Или Алесио или Карера според мене, помошниците.
Не знам шо да речам....
Го сакам многу Конте и знам тој колку го сака Јуве, па зато чудно ми е на ваков начин да сруши се' шо сам изградил, ваљда свесен е колку го уназадва тимот со то шо го остава на цедило, без разлика колкави кретени се Ањели и Марота, не е ова начин...

Очекувам во наредниов месец да ја преземе италијанската репрезентација.

Малку ни е ! Им ебем душата продадена кј ќе им иде тимов бре у бездна па борби и нервози за 5то место крвот да им го пием!

Ако го донесат Спалети тогаш ОК или Дешамп ако не чао Јуве чи видиамо во некоја подалечна иднина[DOUBLEPOST=1405450729][/DOUBLEPOST]И Конте малце педерски си ојде ама зо ова ѓубре од управа мора вака/

Многу едноставно,управата си гледа од економска гледна точка,ќе земат голем кеш од Видал и Погба додека Конте гледа од фудбалска гледна точка,ако си ги продаваш најдобрите играчи ни ЛШ ни скудето нема да видиш,Милан најдобро го знае тоа,нормално дека ќе си иде не е будала да остане.Друга причина не гледам.

Stvarno upravava vi e retardirana. Da go smenis covekot koj mu donese tri tituli po red na Juventus I sto se vika go zastana klubot na noze po Calcopoli, epa stvarno treba da si retardiran.
Se kladam deka Konte ne napinjal da si ide, nego se desile nesoglasuvanja I kelaviot ne mozel da go izdrzi pritisokot od tie nad nego.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom