Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Настрана тоа, никој не вика дека тролаш другар, за отворена и фер дискусија без навреди сме сите овде и океј е секој да си каже свој став. Изминативе трансфер периоди некои извори се покажувале точни, некаде и грешеле и затоа и јас чекам нешто поконкретно за да бидам сигурен дали има основа да се надеваме дека ќе падни договор или не. Факт е дека има интерес од наша страна, но што понатака не се знае барем според мене...Годинава кај нас Ед работи многу тивко и во текот на денот на трансферот се знаат деталите за разлика од зимскиот преоден рок кога летаа информации многу лесно.
Ако веќе испаѓа нешто дај боже да е нешто што ќе одговара за двете страни, иначе :

VIDAL FOX SPORTS CHILE: "I have a contract with Juventus and I'm happy"

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Еј јувенташи ај стварно сиктер од фан клубов доста ви беше со ваквите глупости. Ајде

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Сега ќе и пишам на тетка
Рашида да видам до кај е медицинскиот преглед на Видал. :);)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.790
Поени од реакции
17.723
Еј јувенташи ај стварно сиктер од фан клубов доста ви беше со ваквите глупости. Ајде
Ако не ти се бендисва комотно можиш да не ги читаш, не е твој форумот, а ако неќиш дискусии и дебати што си се регистрирал на форум уопште?

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Abe дискусија и дебата се линковите шо ги постирате на секој втор пост каде што видал вика дека сака само во јувентус

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Уште не е купен Видал??? Рашида не си ја врши работата како што треба...

Sent from my HUAWEI Y300 using Tapatalk

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Немој, уплашио сам се :pos: Ајде Јувенташи дискутирајте за тоа какво ќе биди времето во Македонија денес :facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.906
Поени од реакции
67.563
Исто порачувам и до фановите на Јунајтед да на правиме 300 филмови пред да да се случи за да не јадиме сеир како за Крос/Алкантара зошто не знам искрено колку се релевантни информацииве кои доаѓаат од Англија.
Правеле ние филмови или не, гледаш, и за Ди Марија, за кој ниту еден релевантен англиски весник не пиша, јадеме ремет.
Така да, барем кога 100% ке не реметат, 100% ке си правиме филмови :vozbud:

Видиш, у фан клуб Баерн Минхен им е криво што го продоа Крос у најголемиот ривал у ЛШ. А ни се смееа на нас кога сакавме Крос да го земеме. Видиш како се вртат работите.

Така да, што би кажал Рајан Кикс, Видал е наш, сабајлево поминал медицински, 220.000К плата.

Во интервјуто за Фокс никаде не изнесува цврст став дека одлучно останува во Јувентус.

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ди Марија и Миранда беа екскурзии на агентите. Затоа, барем прајте си бајрам на умот :D

Не, озбилно, Деви, предатор, Мондонико, Ширеа, барем знаат да сврзат две реченици. Овие другиве само ќе ти стаат линк со капс лок, мислиш во четвртиот дел на Кум ќе глумат и да ги нема. :pos:
Како се вика ликов? Ужасно ми е познат а не знам од каде :facepalm:

Последно уредено:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Правеле ние филмови или не, гледаш, и за Ди Марија, за кој ниту еден релевантен англиски весник не пиша, јадеме ремет.
Така да, барем кога 100% ке не реметат, 100% ке си правиме филмови :vozbud:

Видиш, у фан клуб Баерн Минхен им е криво што го продоа Крос у најголемиот ривал у ЛШ. А ни се смееа на нас кога сакавме Крос да го земеме. Видиш како се вртат работите.

Така да, што би кажал Рајан Кикс, Видал е наш, сабајлево поминал медицински, 220.000К плата.

Во интервјуто за Фокс никаде не изнесува цврст став дека одлучно останува во Јувентус.

:vozbud::vozbud::vozbud:
Никој не ви се смеј вас шо сакате Видал да го земите, ви се смеј (јас ви се смеам) шо се попаливте по вести (без разлика дали од релевантни извори или не) кој шо се толку нереални, да си помисли чоек дали спортски новинар воопшто ги има пишено. Те цитирав тебе конкретно пошто го спомна случајот со Крос и на Баерн фанојте па напрај аналогија со Видал. Прво, јас лично (нема да зборам за другите) не очекувам Видал да остани до крај на договор. Нарочито ако Јувентус и сезонава остани највечи фраер у село (Италија) а во ЛШ го нема нигде. Нормално е после освојвање само скудета и ништо друго да си бара друг предизвик (и поќе пари наравно) дури има години за такво нешто, и јас нема да му замерам за то. Секако еден од тие тимој можи да е твојо Манчестер. Јувентус ги продал и Зидан своевремено, па и Дел Пиеро кој шо е поќе од играч за сите фаној, така да ќе преживеј и без Видал. Она шо иритира е како целава работа ја извртија англиските медиуми, па дојдоја работите од готово потпишан (иако ниеден медиум во Италија ништо не виде/слушна дека представници на Јувентус контактират со некој) до, цитирам "Manchester United are refusing to be held to ransom by Juventus over Arturo Vidal, despite signing a record £750million kit deal with Adidas" а рансомот бил 34милиони фунти, пошто толку кошта еден од најдобрите all round играчи на денешницата, а притоа ниеден друг тим не му текна да се вмеша во трката за негов потпис и да го спаси од тиранијата во Јувентус. Можам и да пишам и за колку прај смисла Јувентус да продава играч врз кој шо гради игра во моментот за да купи други, ама то е веќе кажано уназад по темите, ама и тие работи голем дел од вашите членој тука во фан клубот го игнорираја, така да то е то. Само да знајте дека ко ќе ве гледа чоек како се радвате на вакви ретардирани вести е исто ко да гледаш некој шо се радва на парите шо ќе му ги пушти принцо од Нигерија на сметката шо му ја имаше даено преку имеил, за да ги префрли парите од нафтата.

Kajgana Shop

На врв Bottom