Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Не се плашете бе ке ви попуштиме ццц , страв и трепет сме :)

Страв? Нема смисла спрема сите оние кои се пријавиле. Изберете било кој друг ден, сигурен сум дека ќе собереме 6 луѓе.

NomoregameS сигурно нема да биде еден од оние кои ќе учествуваат у делењето :))) Нека пробаат @Kaiser , @Saeta Rubia или @Peja989.

1. @Castiel
2. @wiksa
3. @Dr.House
4. @Peja989
5. @RickyLFC9
6. @Cthulhu^
7. @Kaiser
8. @Шурикен
9. @Awake
10. @Saeta Rubia
11. @goodlife_filipsis
12. @NomoregameS

Ако некој сака да праи тимови добредојден е :)

Според мене ќе има поквалитетен фудбал од минатиот пат,ги знам повеќето,единствено енигма ми се Awake и Dr.House по малку.

Што знам,ајде ќе пробам да составам па пишете ако сакате некои измени,иако мислам дека мора да најдеме голмани за понатака пошо вака не иде :D

Екипа 1
1.Nomoregames
2. @Peja989
3. @Saeta Rubia
4. @Cthulhu^
5. @goodlife_filipsis
6. еден од @Awake или @Dr.House , бидејки не ги знам двајцата.

Екипа 2
1. @RickyLFC9
2. @wiksa
3. @Kaiser
4. @Шурикен
5. @Castiel
6. @Awake или @Dr.House[DOUBLEPOST=1405370422][/DOUBLEPOST]
NomoregameS сигурно нема да биде еден од оние кои ќе учествуваат у делењето :))) Нека пробаат @Kaiser , @Saeta Rubia или @Peja989.
Шо кењаш сеа и ти,кај да ги знам јас сите за претходниот пат=)
Идев рандом онака,се погодивме тие и јбг.
Сега идам според квалитет од тие што ги знам :)
Али како сакате.

Дај ми го Саета да ми појача дефанзивна линија, за офсајд стапици е добар. :D

Епа според тоа ги бирав јас екипите,ако ти го дадам тебе Саета кај нас нема ама ајде како сакаш,ете реков не ги праам јас напрајте вие измени и готово :)

Мање битно бе и така само 3-4 луѓе знам, па ради тоа побарав. Ако сметате дека и вака сме океј, ви верувам. :)

Ми се чини дека сме во напад покуси од нив, освен ако некој од тројцата нови не изненади :D. Чтулу нека ни го дадат :D.

Вака како што е сега појак тим имаат :cool:

Ми се чини дека сме во напад покуси од нив, освен ако некој од тројцата нови не изненади :D. Чтулу нека ни го дадат :D.

Вака како што е сега појак тим имаат :cool:
Епа сеа и вие не сте ни ваму ни таму,во напад појаки во одбрана послаби,нормално дека негде мора да се одвојуваме,ајде земете ги и Чтулу и Саета не ми е битно мене толку :)
Екипа 1(Светли маици)
1.Nomoregames
2. @@Peja989
3.@@Castiel
4. @@Wiksa
5. @@goodlife_filipsis
6. @@Awake

Екипа 2 (Темни)
1. @@RickyLFC9

2. @@Cthulhu
3. @@Kaiser

4. @@Шурикен
5. @@Saeta Rubia
6. @@Dr.House

Океј сме вака? :)

Последно уредено:
Епа сеа и вие не сте ни ваму ни таму,во напад појаки во одбрана послаби,нормално дека негде мора да се одвојуваме,ајде земете ги и Чтулу и Саета не ми е битно мене толку :)

Екипа 1(Светли маици)
1.Nomoregames
2. @@Peja989
3. @Castiel
4. @wiksa
5. @@goodlife_filipsis
6. @Awake

Екипа 2 (Темни)
1. @@RickyLFC9
2. @Cthulhu^
3. @@Kaiser
4. @@Шурикен
5. @Saeta Rubia
6. @Dr.House

Океј сме вака? :)

Јас би го зел или Саета или Чтулу - нема смисла ниту е фер двајцата да дојдат. Оставам Шурикен да одлучи но што и да договорите мене ми е ок :).

Шо кењаш сеа и ти,кај да ги знам јас сите за претходниот пат=)
Идев рандом онака,се погодивме тие и јбг.

Ко прво и прво, не ќењам, нема потреба од таков речник, океј? Ко второ, викаш дека рандом си ги поделил претходниот пат ама избра да играш све со познати фаци, практично сите до еден. Реков ја кои тројца треба да ги состават екипите, твојот ред помина. Башка шо Kaiser и Saeta Rubia се најстари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom