Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1405360442][/DOUBLEPOST]Moze sredeno e staveno e videoto na listata za snimanjeЦаре, те молам направи видео за песнава:
Фала однапред.
Moze zasto da ne i tekst ke napisam na pesnata ako sakas...
Ама си ме насмеал, кај се превртев од столче, па и денот ми го разубави
Pa brat ja se sto praam da go nasmeam i razveselam narodot i se praam za mene i na drugite da im se dopadne
@Kiko_Vrsnik_Masina во скоро време треба да излезе и спотот и песната Пачавра, ќе сакаш
ли да снимиш едно видео на таа песна?![]()
[DOUBLEPOST=1405447483][/DOUBLEPOST]Brat jas da ti kazam edno nesto od moja perspektivaДругар спремен си да се справиш со славата шо ќе ја добиеш после темава на кајгана ?
Размисли уште еднаш, зошто многумина пробале и не успеале...
![]()
A na tebe nisto nema da odgovoru na dvolicni komentari ne odgovaram samo gi ignoriram
Прво и основно, многу јака џигерица фашташ (со то косицата полна со залисци). Е послем сево ова зш бе со ортома учкур си ги врзал то фармерките?(санкир кимоно) Или шаолин си?
И шо туку се притресваш ко шушљук угаре-удолу или е ова некој нов правец на играње а?
И последено да те опитам, Те зна бе од дома твојте шо работаш, шушуљајка една?
Ја брале аку требит ќе ги остранам сите коментари и страшни рабоќе кои те поведоја во погрешен правец кон патот на славата, ја еф идол си ми жими се. А и незна oту не ми одгори на прашњата етц. со учкурот, како да пуштам ваква џигерица ко тебе, башка и цвикерата ми се свиѓат многу а и кај одеше на часови по плес(играње). Ти си ми идол, баш сакам да истерам ваков имиџ ко тебе, ти завидувам.A na tebe nisto nema da odgovoru na dvolicni komentari ne odgovaram samo gi ignoriram![]()
ЕхејјјСРЕЌНО ЛЕТО 2014 ГОДИНА....
[DOUBLEPOST=1405621015][/DOUBLEPOST]Ја брале аку требит ќе ги остранам сите коментари и страшни рабоќе кои те поведоја во погрешен правец кон патот на славата, ја еф идол си ми жими се. А и незна oту не ми одгори на прашњата етц. со учкурот, како да пуштам ваква џигерица ко тебе, башка и цвикерата ми се свиѓат многу а и кај одеше на часови по плес(играње). Ти си ми идол, баш сакам да истерам ваков имиџ ко тебе, ти завидувам. Hhehehehehehehe...![]()
![]()
![]()
едит. Мојов коментар е троличен или и такви бе игнорираш?
О семоќен Вршнику јави се и одгори ми на прашањава. Гледаш бе на кафе? И кажи со шо да ги намачкам нозеве оти многу ми се потат?[DOUBLEPOST=1405467482][/DOUBLEPOST] Nozete namackaj gi so aloe vera i ostaj gi da se susat edna nedela i potoa pomirisaj gi ako pak mirisat i ti se potat pak im stavi od aloe verata i taka sto mozam da kazam drugo toa go znam .![]()
![]()
![]()
Ехејјј
Среќна Нова Година Двеиљадиичетрнајста, Среќен Осми Март, Среќен Први Април, Среќен први Мај, Среќен Втори Август, Среќен Осми Септември, Среќна Есен Двеиљадиичетрнајста...
hHEHEHEEHHH. neka e srekjna ali vie resivte da me pobudalevte so tie cergarski zborovi ali nema da se nerviram samo ke ignoriram i nema ni od sega ni da gledam vakvo nesto odman ke brisam od status i taka da si zanejte pozz........![]()
![]()
![]()
![]()
E toj je toj aj misleja djaka taj je rpovi odgovar napukana kosila u trenjajrki i kato blqva ce se motam okog vasКико бе, што ти значи тоа „дволичен коментар“? Не разбирам. Или јас сум глупа, или...
Сеедно. Многу си јак. Како болва со кошула напикана во тренерки. Вршник, бе...
За следното клипче облечи се во алишта прилепени за тело со принт тигар, да бидеш ко певаљка од Ѕвезде Гранда[DOUBLEPOST=1405621015][/DOUBLEPOST]
E toj je toj aj misleja djaka taj je rpovi odgovar napukana kosila u trenjajrki i kato blqva ce se motam okog vas![]()