Kiko Vrsnik Masina (nov.pocetok)

%D0%A6%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BD%D0%B0_%D0%B8_%D0%B2%D1%80%D1%88%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0.JPG
Вршник машина.

Последно уредено:
На второто видео кога видов фармерка врзана со учкур(врвца), си реков има надеж.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:...o_O:cautious:

Ама си ме насмеал, кај се превртев од столче, па и денот ми го разубави:ROFLMAO:

@Kiko_Vrsnik_Masina во скоро време треба да излезе и спотот и песната Пачавра, ќе сакаш ли да снимиш едно видео на таа песна?:)

Царе, те молам направи видео за песнава:

Фала однапред.
[DOUBLEPOST=1405360442][/DOUBLEPOST]Moze sredeno e staveno e videoto na listata za snimanje :D[DOUBLEPOST=1405360622][/DOUBLEPOST]
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:...o_O:cautious:

Ама си ме насмеал, кај се превртев од столче, па и денот ми го разубави:ROFLMAO:
Pa brat ja se sto praam da go nasmeam i razveselam narodot i se praam za mene i na drugite da im se dopadne :ROFLMAO:

@Kiko_Vrsnik_Masina во скоро време треба да излезе и спотот и песната Пачавра, ќе сакаш
ли да снимиш едно видео на таа песна?:)
Moze zasto da ne i tekst ke napisam na pesnata ako sakas :D :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1405361148][/DOUBLEPOST]Од денеска утре 15/07.2014 до 01/08.2014
Сме на годишен одмор и да така видеата ќе
бидат одложени за околу после тој датум
наведен 01/08.2014 и до тогаш ви посакуваме
среќно лето на сите и одморете се убаво па ќе
се видиме во август или септември а за тоа
време ќе ги опремаме песните за новиот албум
и наскоро да излезе некој од ветените спотови
и песни кои беа по ваша желба побарани и
СРЕЌНО ЛЕТО 2014 ГОДИНА....

Последно уредено:
:D
Прво и основно, многу јака џигерица фашташ (со то косицата полна со залисци). Е послем сево ова зш бе со ортома учкур си ги врзал то фармерките?(санкир кимоно) Или шаолин си?
И шо туку се притресваш ко шушљук угаре-удолу или е ова некој нов правец на играње а?
И последено да те опитам, Те зна бе од дома твојте шо работаш, шушуљајка една?

Другар спремен си да се справиш со славата шо ќе ја добиеш после темава на кајгана ?
Размисли уште еднаш, зошто многумина пробале и не успеале...
:icon_lol:

Другар спремен си да се справиш со славата шо ќе ја добиеш после темава на кајгана ?
Размисли уште еднаш, зошто многумина пробале и не успеале...
:icon_lol:
[DOUBLEPOST=1405447483][/DOUBLEPOST]Brat jas da ti kazam edno nesto od moja perspektiva
deka nekoj za da stekne slava treba dobro da se potrudi i pomaci a ne samo da komentira na se i sesto i da stava dvolicni komentari
! a i uste edno nesto da vi kazam deka site na svetot ne mozat da bidat isti so uspex sekoj e razlicen :D ? ? ? ? :D[DOUBLEPOST=1405447735][/DOUBLEPOST]
Прво и основно, многу јака џигерица фашташ (со то косицата полна со залисци). Е послем сево ова зш бе со ортома учкур си ги врзал то фармерките?(санкир кимоно) Или шаолин си?
И шо туку се притресваш ко шушљук угаре-удолу или е ова некој нов правец на играње а?
И последено да те опитам, Те зна бе од дома твојте шо работаш, шушуљајка една?
A na tebe nisto nema da odgovoru na dvolicni komentari ne odgovaram samo gi ignoriram :D

Последно уредено:
Кико бе, што ти значи тоа „дволичен коментар“? Не разбирам. Или јас сум глупа, или...
Сеедно. Многу си јак. Како болва со кошула напикана во тренерки. Вршник, бе...

A na tebe nisto nema da odgovoru na dvolicni komentari ne odgovaram samo gi ignoriram :D
Ја брале аку требит ќе ги остранам сите коментари и страшни рабоќе кои те поведоја во погрешен правец кон патот на славата, ја еф идол си ми жими се. А и незна oту не ми одгори на прашњата етц. со учкурот, како да пуштам ваква џигерица ко тебе, башка и цвикерата ми се свиѓат многу а и кај одеше на часови по плес(играње). Ти си ми идол, баш сакам да истерам ваков имиџ ко тебе, ти завидувам.
едит. Мојов коментар е троличен или и такви бе игнорираш?
О семоќен Вршнику јави се и одгори ми на прашањава. Гледаш бе на кафе? И кажи со шо да ги намачкам нозеве оти многу ми се потат?[DOUBLEPOST=1405467482][/DOUBLEPOST]
СРЕЌНО ЛЕТО 2014 ГОДИНА....
Ехејјј
Среќна Нова Година Двеиљадиичетрнајста, Среќен Осми Март, Среќен Први Април, Среќен први Мај, Среќен Втори Август, Среќен Осми Септември, Среќна Есен Двеиљадиичетрнајста...

Последно уредено:
Ја брале аку требит ќе ги остранам сите коментари и страшни рабоќе кои те поведоја во погрешен правец кон патот на славата, ја еф идол си ми жими се. А и незна oту не ми одгори на прашњата етц. со учкурот, како да пуштам ваква џигерица ко тебе, башка и цвикерата ми се свиѓат многу а и кај одеше на часови по плес(играње). Ти си ми идол, баш сакам да истерам ваков имиџ ко тебе, ти завидувам. Hhehehehehehehe... :D :D :D :D
едит. Мојов коментар е троличен или и такви бе игнорираш?
О семоќен Вршнику јави се и одгори ми на прашањава. Гледаш бе на кафе? И кажи со шо да ги намачкам нозеве оти многу ми се потат?[DOUBLEPOST=1405467482][/DOUBLEPOST] Nozete namackaj gi so aloe vera i ostaj gi da se susat edna nedela i potoa pomirisaj gi ako pak mirisat i ti se potat pak im stavi od aloe verata i taka sto mozam da kazam drugo toa go znam . :D :D :D :D
Ехејјј
Среќна Нова Година Двеиљадиичетрнајста, Среќен Осми Март, Среќен Први Април, Среќен први Мај, Среќен Втори Август, Среќен Осми Септември, Среќна Есен Двеиљадиичетрнајста...
hHEHEHEEHHH. neka e srekjna ali vie resivte da me pobudalevte so tie cergarski zborovi ali nema da se nerviram samo ke ignoriram i nema ni od sega ni da gledam vakvo nesto odman ke brisam od status i taka da si zanejte pozz........ :D :D :D :D
[DOUBLEPOST=1405621015][/DOUBLEPOST]
Кико бе, што ти значи тоа „дволичен коментар“? Не разбирам. Или јас сум глупа, или...
Сеедно. Многу си јак. Како болва со кошула напикана во тренерки. Вршник, бе...
E toj je toj aj misleja djaka taj je rpovi odgovar napukana kosila u trenjajrki i kato blqva ce se motam okog vas :D

[DOUBLEPOST=1405621015][/DOUBLEPOST]
E toj je toj aj misleja djaka taj je rpovi odgovar napukana kosila u trenjajrki i kato blqva ce se motam okog vas :D
За следното клипче облечи се во алишта прилепени за тело со принт тигар, да бидеш ко певаљка од Ѕвезде Гранда :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom