СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
R

Rigel Kent

Гостин
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: Надал го измеша у муабетов. Ќе направиме нова скала за глупавост... Колку си глуп на скала од 1 до Ригел. :ROFLMAO:
Па оргазам кон Рафа ти е ист како оргазам кон секој играч на Германија . :ROFLMAO:

Ајде збесни сега. :cool:

Рафа дупепрстопенетрирачот.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Ау низок удар од легендава.
Поголеми легенди од тебе и од Меси мислам дека немат и дури се мислам кој од кој е поголема легенда.Се ми се чини дека ти си за влакно поголема легенда од него.

R

Rigel Kent

Гостин
Поголеми легенди од тебе и од Меси мислам дека немат и дури се мислам кој од кој е поголема легенда.Се ми се чини дека ти си за влакно поголема легенда од него.
Паласкан сум што ме споредуваш со Меси. :cool:
Барем не оргазмирам на дупепрстопенетрирач.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
:facepalm:Ригел најсериозно, ој легни си и не се брукај појќе,оти цела Македонија ги чита коментариве,не сме само ние 5-6 души шо коментираме цело време,ова најдобронамерно .

R

Rigel Kent

Гостин
:facepalm:Ригел најсериозно, ој легни си и не се брукај појќе,оти цела Македонија ги чита коментариве,не сме само ние 5-6 души шо коментираме цело време,ова најдобронамерно .
Ти занимавај се со @Никола да не ти опне некој бан , да се чудиш.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Јас не знам што бараше Игуаин после дуелот со Ноер. Немаше намера како на пример дуелот Шумахер-Батистон (не ми текнува кое СП беше, ми се врти во глава 78ма, плус тоа беше надвор од шеснаесетник мислам). Играше Ноер со рака во шеснаесетник, и јбг налета на Игуаин. Пенал да не сакаа да му свирнат? :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Јас не знам што бараше Игуаин после дуелот со Ноер. Немаше намера како на пример дуелот Шумахер-Батистон (не ми текнува кое СП беше, ми се врти во глава 78ма, плус тоа беше надвор од шеснаесетник мислам). Играше Ноер со рака во шеснаесетник, и јбг налета на Игуаин. Пенал да не сакаа да му свирнат? :pos:
Мислам дека Игуаин не очекуваше Ноер да отиде на таа топка, или во најмала рака не на тој начин. Али Ноер е будала скроз, каков осет има човеков алал нека му е. Ел Нињо најубаво објасни за него, увек иде на ризик и цело време очекуваме да направи грешка а тој никако да погреши. Секоја чест, голманиште е!

R

Rigel Kent

Гостин
Ај може сум пристрасен нормално , ама го нокаутира , на што личи она.

Kajgana Shop

На врв Bottom