СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
Маскерано беше Ноер за Меси во Аргентина. Меси не беше најдобар играч во самиот тим а не пак на Светсково.

Сеедно - се памти кој освои титула а тоа е тимот на Германија.

Остај те го бе на Ригел нека се исплаче,макар шо јас на негово место би бил горд оти стварно тесно беше и неизвесно до самиот крај.

2405072_big-lnd.jpg

Овај е царот!

Сепак не биле сите хомо како Ноер и Лев. Ете и жени меѓу фудбалерите на шампионот. Мислев дека форсираат хомосексуалност и меѓу останатите..

Од филе.....

Сеедно ми беше кој ќе победи, иако имав една причина повеќе да тепаат Германците: некој цитат од Филе да пренесевте? :D

Сепак не биле сите хомо како Ноер и Лев. Ете и жени меѓу фудбалерите на шампионот. Мислев дека форсираат хомосексуалност и меѓу останатите..
Од филе.....
Што не го пише ова на шпански или на англиски, или страв му е да не одговара пред суд таму за ширење хомофобија? :)

Сеедно ми беше кој ќе победи, иако имав една причина повеќе да тепаат Германците: некој цитат од Филе да пренесевте? :D
Еве го бе, шири хомофобија :pos:

Остај те го бе на Ригел нека се исплаче,макар шо јас на негово место би бил горд оти стварно тесно беше и неизвесно до самиот крај.
да навиваш за сите фаворити освен за еден и тој еден да освои не треба да си горд...:D

Можам да кажам дека тактички ги надмудрија Аргентина на Германија , имаа 2 посериозни контри , 2 грешки во кои изреагираа аматерски, ...така не се освојува титула .... едино криво ми е за Меси да се најдеше барем на една шанса во која беа Паласио или Игуаин ама тоа е . Германците не ја простија грешката на Аргентина .
Е сега некој да објасни како се избира за најдобар играч на турнирот во светското првенство пред да почнат дебати кој заслужил кој не ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom