Што е со Меси, немој само да ми кажеш дека импресиониран си од него.Месииииииии![]()
Мислам дека играше под инекција.Тогаш играше повреден бе хаххаха.![]()
Ако мислиш на финалето имаше муабети дека имал труење од храната што ја јадел денот на светското па затоа беше ужасен на финалето....А повреден го играа во Интер ...не доизлечен го пуштаа да игра повреден да игра и го сјебаа скроз...се врати после во реал изигра некоја сезона...ама не беше она што беше кога дојде во интер...[DOUBLEPOST=1405284943][/DOUBLEPOST]Тогаш играше повреден бе хаххаха.![]()
не не...труење од храна имал ... такви муабети нешто имаше...пошо немаше некоја повреда до финалето...Мислам дека играше под инекција.
Го снимав тоа финале, го имам на ВХС касета.![]()
Ако мислиш на финалето имаше муабети дека имал труење од храната што ја јадел денот на светското па затоа беше ужасен на финалето....А повреден го играа во Интер ...не доизлечен го пуштаа да игра повреден да игра и го сјебаа скроз...се врати после во реал изигра некоја сезона...ама не беше она што беше кога дојде во интер...
Играше под инјекции цело првенство , а на финалето настапи но очигледно беше дека со сила .Мислам дека играше под инекција.
Го снимав тоа финале, го имам на ВХС касета.![]()
Да импресиониран сум од него , знам дека си хејтер на Меси ама биди реален.Што е со Меси, немој само да ми кажеш дека импресиониран си од него.
Значи добро памтам, иако бев доста мал. Се збореше тоа у маало за инекциите.Играше под инјекции цело првенство , а на финалето настапи но очигледно беше дека со сила .![]()
И Озил е јак техничар,ама муда...Крос и Гетце се најталентираните играчи што ги имала Германија последни 20 години, уште да имашеа и 5% од мудата на Кан, Тигарот, Матеус немаше да се оди во продолжение. Крос пичето се изгуби шутевите му беа како да ја подава на Ромеро. Ништо ново , ако одат на пенали не ни очекувам дека ќе шутира. I got a bad feeling дека Аргентина ќе освои.
Абе што да бидам искрен, кажи што направи за да го пофалиш. Една шанса кај што случајно се најде пред Нојер и не успеа да го пронајде голот. Далеку е од емотиконовДа импресиониран сум од него , знам дека си хејтер на Меси ама биди реален.