СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
C

Castiel

Гостин
ова страшно ме потесеќа на 98 франција.... Бразил беа доминантни се до финалето ...газеа се пред себе...нешто како германија годинава....а во финалето беа само бледа сенка и нормално изгубија.....

Член од
19 март 2013
Мислења
3.404
Поени од реакции
5.078
Oва више наликува на права калакурница...

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
ова страшно ме потесеќа на 98 франција.... Бразил беа доминантни се до финалето ...газеа се пред себе...нешто како германија годинава....а во финалето беа само бледа сенка и нормално изгубија.....
Damn nigga,how old are you? :D

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Miler da ja fati napred ke bide vrv, ke padnat Argentinskini s'lzi

C

Castiel

Гостин
Damn nigga,how old are you? :D
Прво светско што сум го гледал беше...тоа не се заборава...Роналдо во најдобри денови...Каков Меси , каков CR7....Дебелко во најдобри денови пред да се повреди беше милина да го гледаш....право играчиш без многу да пимпла знаеше мајстории да праи...ама јебени повреди го спречија и без сомнеж да биде најдобар на сите времиња....

R

Rigel Kent

Гостин
Прво светско што сум го гледал беше...тоа не се заборава...Роналдо во најдобри денови...Каков Меси , каков CR7....Дебелко во најдобри денови пред да се повреди беше милина да го гледаш....право играчиш без многу да пимпла знаеше мајстории да праи...ама јебени повреди го спречија и без сомнеж да биде најдобар на сите времиња....
Тогаш играше повреден бе хаххаха. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom