СП 2014 - ФИНАЛЕ | Германија - Аргентина | 13.07.2014 (21:00) Маракана -Рио де Жанеиро

• Креатор на темата Креатор на темата Rigel Kent
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во финалето ?

• Вкупно гласачи
    183
  • Гласањето е завршено на .
Goaaaaaaaaaaaaaaaal!!!! 1 - 0 to North Korea! 20 minutes away from World Cup glory!
10348519_758262907558622_2943290154146252661_n.jpg

ова страшно ме потесеќа на 98 франција.... Бразил беа доминантни се до финалето ...газеа се пред себе...нешто како германија годинава....а во финалето беа само бледа сенка и нормално изгубија.....

Oва више наликува на права калакурница...

ова страшно ме потесеќа на 98 франција.... Бразил беа доминантни се до финалето ...газеа се пред себе...нешто како германија годинава....а во финалето беа само бледа сенка и нормално изгубија.....
Damn nigga,how old are you? :D

Miler da ja fati napred ke bide vrv, ke padnat Argentinskini s'lzi

Damn nigga,how old are you? :D
Прво светско што сум го гледал беше...тоа не се заборава...Роналдо во најдобри денови...Каков Меси , каков CR7....Дебелко во најдобри денови пред да се повреди беше милина да го гледаш....право играчиш без многу да пимпла знаеше мајстории да праи...ама јебени повреди го спречија и без сомнеж да биде најдобар на сите времиња....

Прво светско што сум го гледал беше...тоа не се заборава...Роналдо во најдобри денови...Каков Меси , каков CR7....Дебелко во најдобри денови пред да се повреди беше милина да го гледаш....право играчиш без многу да пимпла знаеше мајстории да праи...ама јебени повреди го спречија и без сомнеж да биде најдобар на сите времиња....

Тогаш играше повреден бе хаххаха. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom