Ве тролам бе што се возбудувате![]()
Хахаха зашто да ни гори ? Па јас убеден сум дека и да си оди Видал нема толку лесно да го земете, со оглед дека ќе има голема конкуренција за негов потпис ...[DOUBLEPOST=1405257246][/DOUBLEPOST]Битно за Погба ве насамаривмеВас ви гори![]()
Кој крал си еј, само што кажа оти побитно ти е Видал да не оди во Јунајтед, отколку да остане во Јувентус.Хахаха зашто да ни гори ? Па јас убеден сум дека и да си оди Видал нема толку лесно да го земете, со оглед дека ќе има голема конкуренција за негов потпис ...
Па се грижам за него, не сакам во тим што не игра ЛШ да оди ...Кој крал си еј, само што кажа оти побитно ти е Видал да не оди во Јунајтед, отколку да остане во Јувентус.![]()
И овој 3кава, Де Вриј Де Фрај, сеа незнам како е точно и тој јако играше.На првенствово ме импресионарише Рон Влар, сигурно многу од вас нема да се сложат со моето мислење, знам дека повеќето сакате мега трансфери од 30-50 милиони, ама мислам дека Влар ќе полн погодок, трансфер на сезоната. Го добиваме за ситница 5-6 милиони, има во него уште 3-4 сезони квалитетен фудбал, на светсково првенство се носеше со сите напаѓачи од светска класа,беше команданд во одбраната, има ПЛ искуство, веќе 2 години е во Астон Вила и веќе е капитен. Се надевам Ван Гал го дели истото мислење![]()
Леле ама јако изгледа скинот
Нема да се вреџаме сега за испаѓање од групи...Што сте толку опседнати со Јунајтед, што ви е гајле дали игра ЛШ или не игра, боље да не игра 1 сезона, него секоја година да испаѓа по групи со Базел, Зенит и компанија..
Патетика...[DOUBLEPOST=1405258342][/DOUBLEPOST]![]()
Со што го заработивме тој примат ?Од сега овие од фан клуб јуве со чест на исклучоци ми избиваат на прво место на најпатетични.
Види ги постовите на Сладоледџијата и мислам дека е све јасно.Леле ама јако изгледа скинот
Нема да се вреџаме сега за испаѓање од групи...
Со што го заработивме тој примат ?![]()