NOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo , pls Ando get your hands off of him

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И кој ќе игра по страните?Има некоја информација кого планира ЛВГ да продава од сегашниот состав? Гласам списокот вака да почне:
1. Нани
2. Јанг
3. Валенсија
Real Madrid consider Welbeck move
Real Madrid are considering a move for Manchester United striker Danny Welbeck. The Spanish giants view the England international as the perfect replacement for Alvaro Morata who is set to join Juventus.
Source: Daily Star
RVP, laughing, on potential Dutch signings: 'I'll admit that I know a little bit more than you sometimes, but I can't say anything!'
Blind, Blind, Blind, сакам нов Џон О`Шеј!!!!!!!!!!!111
Сакам да имаме еден што ќе пополнува сегдеГо сакаш Блинд во Јунајтед? Ако да, зошто?
Кога почнувате со подготовките. Сити гледам веќе утре имаат натпреар против Данди.![]()
Сакам да имаме еден што ќе пополнува сегдедисиплиниран, сестран, што нема да замара, да бара преку леб погача, да влага од скандал во скандал. О`Шеј стана икона на ОТ иако немаше ни т од талент ама пред воз се фрлаше за клубот. Повеќе жалопојки имаше тој и Браун кога заминаа него Роналдо
иначе на 18 јули летаат за Америка, на 23 мислам беше првата утакмица против ЛА Галакси а си тренираат со Гигс веќе недела дена тие што не се на СП.
Да, имаше на Телеграф за ова ама ништо нема подетално. Ваљда нема да ја игра првата против Галакси и ќе се приклучи со Руни, Мата и останатите кои отпаднаа по групната фаза. Од една страна малку ризично е ова ама од другата страна тој и така одмараше поради повредата со Олимпијакос. Не знам што да кажам за ова, веројатно сам знае колку може. Од ФИФА читав дека препорачувале одмор од 4 недели по последниот натпревар ама кој клуб ќе го испоштува ова јас не знам. :SА негде читав изминатите денови дека Ван Перси нема да одмора 3 недели како што има секој играч право по завршувањето на СП. Пишуваше дека ќе почне со подготовките тој ден кога и Ван Гал ќе почне. Не сакал одмор. Има вистина или не знаете?